Mersin’de 5 kamyon dolusu son kullanma tarihi geçmiş şekerleme ele geçirildi | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Mersin’de 5 kamyon dolusu son kullanma tarihi geçmiş şekerleme ele geçirildi


Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Yukarıburhan Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri denetimde, son kullanma tarihi geçmiş binlerce koli şekerleme ve çikolata ele geçirdi.

 

Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine Yukarıburhan Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri denetimde, son kullanma tarihi geçmiş binlerce koli şekerleme ve çikolata ele geçirdi.

Akdeniz Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; vatandaşların yaptığı ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, çocukların yoğun olarak tükettiği çikolata, gofret ve şekerleme türü ürünlerin son kullanma tarihlerinin geçtiği ve mahalle arasındaki bir depoda saklanarak piyasaya sürülmek üzere hazırlandığını tespit etti.

Belirtilen adrese giden ekipler, yaptıkları incelemede yaklaşık 3 bin 500 koli tarihi geçmiş çikolata, gofret ve şekerleme ele geçirdi. Ürünlerin piyasaya sürülmeden önce depolandığı öğrenildi.

Akdeniz İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleriyle yapılan ortak çalışmanın ardından sağlıksız ürünler 5 kamyonla taşınarak kontrollü şekilde imha edildi.

Akdeniz Belediyesi yetkilileri, halk sağlığını tehlikeye atanlara kesinlikle göz açtırmayacaklarını belirterek, denetimlerin aralıksız devam edeceğini bildirdi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA