Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 4. Etap Yarışları Mersin’de yapıldı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 4. Etap Yarışları Mersin’de yapıldı


Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 4. Etap Yarışları, 12 ilden 60 sporcunun katılımı ile Mersin’de yapıldı.

 

Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 4. Etap Yarışları, 12 ilden 60 sporcunun katılımı ile Mersin'de yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Yenişehir Belediyesi tarafından da desteklenen yarışlar, 'Mersin'in balkonu' olarak adlandırılan, Yenişehir ilçesindeki Gelincik Tepesi'nde gerçekleştirildi. Organizasyonda, 12 ilden 60 sporcu, Milli Takıma seçilmek için Mersin semalarından uçtu.

Türkiye Hava Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışlar nefes keserken, renkli görüntüler de oluştu. Gelincik Tepesi'nden atlayan sporcular dağın eteğindeki hedefe inmeye çalışırken, 60 sporcu dereceye girmek için mücadele etti. Yarışmaya katılan tüm sporcular Gelincik Tepesi'nin hava sporları için çok uygun ve özel bir alan olduğunu dile getirdi. Yarışmaların ardından dereceye giren sporcular madalya ve kupalarını aldı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA