AYDD 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AYDD 3. Olağan Genel Kurulu Yapıldı


Akdeniz Yönetim Danışmanları Derneği’nin (AYDD) 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.

 

Akdeniz Yönetim Danışmanları Derneği'nin (AYDD) 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Ferudun Gündüz genel kurulda güven tazeleyerek oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

AYDD Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, Genel Kurul'da, yaptığı konuşmada pandemi döneminde bir araya gelmekte zorlandıklarını ama pandeminin sona ermesinin ardından yeniden üyelerle birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Gündüz, pandemi döneminde görevlerini tehlikeye rağmen üstün özveri ile gerçekleştiren sağlık çalışanlarını sevgi ve saygıyla yad etti ve bu süreçte yaşamını kaybeden sağlık çalışanlarını saygıyla andı. Genel Kurul'da divan başkanlığına Prof. Dr. Köksal Hazır, Divan Başkan Yardımcılığına Cengiz Gündüz ve Yazmanlığa Berat Baran seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasın ardından Genel Kurul gündem maddelerine geçildi. Faaliyet ve çalışma raporlarını okudu. Yaptığı açıklamada Başkan Gündüz, “Kovid dönemi bizim 3 yıllık çalışma dönemimizi olumsuz etkiledi. Bir araya gelemedik. Sadece internet üzerinden görüşmeler yapabildik. Sonunda bu güne geldik. Bu arada derneğimize yeni üye katılımları oldu. Elimizden geldiğince yönetim danışmanlığının sektörlere nasıl bir katkı sağladığını ve firmalara katma değer yarattığını son dönemde çeşitli programlarda anlatmaya çalıştık Öncelikle kendi iç dinamiklerimizi geliştirmek, aradaki diyaloğu kuvvetli hale getirmek için bazı çalışmalar yapacağız. Bazı çalışmalarınız da dışa dönük olacak. Covid nedeniyle sektörlerde büyük bir durgunluk yaşandı. Potansiyel müşterilerimiz de dahil bir çok fabrika ve işletmeler bu dönemde ara verdi. Bu süreçten olumlu etkilenen firmalar da oldu. Onlar da bu süreci iyi değerlendirdiler. Gelinen bu noktada yönetim danışmalığının daha da önem kazandığı bir döneme girdik."dedi Genel kurula sunulan bir önerge ile derneğin adının "Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği" olarak değiştirilmesi önerisi getirildi. Başkan Gündüz bu konudaki açıklamasında “Beş dernek bir araya gelerek federasyon oluşturuyor. Ama çok istememize ve gayretlerimize rağmen bir federasyonu oluşturamadık ve bunu gerçekleştiremedik. Çünkü dernek sayıları azalmakta. Malatya ve Diyarbakır gibi illerdeki yönetim danışmanları dernekleri özelikle ayakta kalamadı. Ve şu anda kapanmış durumda. Pandemi dönemi de bunda etkili oldu. Biz buradaki üyeleri de derneğimiz bünyesine alabiliriz. Doğu ve Güneydoğu'da varlıklarını sürdürmeye çalışan dernek üyelerinin de bize katılma arzusu var. Bunu yaparsak hem derneğimiz daha güçlü hale gelir hem de isim değişikliğinden dolayı psikolojik rahatlama olur. “ şeklinde konuştu.

Görüşmelerin ardından Genel Kurulda Akdeniz Yönetim Danışmanları Derneği'nin adı Anadolu Yönetim Danışmanları Derneği olarak değiştirildi. Genel kurulda ayrıca çalışmaların daha verimli ve çalışma mekanizmasının uygun yapıya getirilmesi amacıyla Disiplin kurulu oluşturulması teklif edildi. Teklif kabul edildi ve bu kurula Ömer Faruk Bozbey, Yeşim Ersan, Metin Ocak seçildi. AYDD 3. Olağan Genel Kurulunda Ferudun Gündüz güven tazeledi.

AYDD 3. Olağan Genel Kurulda yeni yönetim kurulu üyeleri seçimlerine geçildi. Genel Kurul oybirliği ile yeni yönetim kurulunu seçti. ADDY Yönetim Kurulu Başkanı olarak güven tazeleyen Ferudun Gündüz, Genel Kurula yaptığı teşekkür konuşmasında; " Yeni dönemde Mersin ve Adan bölgesindeki STK’larla bir araya gelip istişarelerde bulunmak istiyoruz. Ayrıca belirlenmiş ve karşılıklı mutabık kaldığımız bazı konularda panel ve konferanslar düzenleyeceğiz. Üniversitelerle işbirliğimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Üniversite ve sanayiciyi bir araya getirmenin yanı sıra danışmanlık mesleğini de bu ortamda tanıtmak istiyoruz. Ayrıca üniversite ile işbirliği içerisinde yönetim danışmanı yetiştirme sertifika programı açmak istiyoruz. Bunun dışında Mersin ve Adana’daki firmalarla check up çalışmaları yapmak istiyoruz. Yani AYDD’yi bir çekim merkezi haline getirmek elimizde. Bunun gerçekleşmesi için yeni projelerle çalışmaya ve üretmen olmaya devam edeceğiz. Yeniden bu göreve uygun gören üyelerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri: (Asil) 1-Ferudun Gündüz (Başkan) 2-İlhan Ege (Başkan Yardımcısı) 3-Köksal Hazır (Başkan Yardımcısı) 4-Yeşim Ersan (Genel Sekreter) 5- Hasan Kurtulan (Sayman) 6-Mehmet Eroğlu (üye) 7-Mücait Kaleli (üye) Yönetim Kurulu Üyeleri (Yedek) 1- Metin Ocak 2-Canan Yakar 3- Murat Kahraman 4-Edlan Bostancı 5-Zeynep Kızılgül Denetleme Kurulu Üyeleri (Asil) 1- Adnan Koluş 2-Osman Yılmaz 3-Hasan Hüseyin Ünver Denetleme Kurulu Üyeleri (Yedek) 1- Buket Küçükbey 2-Zeynep Kırılmış 3-Hasan Uğur Can Disiplin Kurulu 1-Ömer Faruk Bozbey, 2-Yeşim Ersan, 3- Metin Ocak

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA