Mezitli’de Barış ve Demokrasi Parkı açıldı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Mezitli’de Barış ve Demokrasi Parkı açıldı


Mezitli Belediyesi, Barış ve Demokrasi Parkının açılışını gerçekleştirdi.

 

Mezitli Belediyesi, Barış ve Demokrasi Parkının açılışını gerçekleştirdi.

Mezitli Başkanı Neşet Tarhan ve Mezitli'de konuk olan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin katılımıyla yapılan açılışta, başkanlar adına zeytin fidanları dikildi.

Mezitli'yi jakaranda korulukları, park ve yeşil alanlarla donatan Mezitli Belediyesi, bir sivil toplum kuruluşunun katkılarıyla Barış ve Demokrasi Parkını açtı. Yenimahalle'de bulunan parkın açılışına Mezitli Belediye Başkanı Tarhan ve Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse'nin yanı sıra meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta, Başkan Tarhan ve Eşi Sembol Tarhan, Elif Köse ile sivil toplum kuruluşunun başkanları adına zeytin fidanı dikildi.

“Mezitli'de çok özel anlara tanık oldum. Artık bir zeytin fidanım var”

Açılışta konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Köse, “Böylesi anlamlı ve benim için de özel olan bir parkın açılışına denk gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. Mezitli'de çok özel anlar yaşadım. Şimdi bu parkta benim adıma da bir zeytin fidanının olması son derece önemli. Dünya mirası listesinde olan Safranbolu'dan mutlu kent Mezitli'nin insanlarına selamlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Gelecekte ranta kurban edilmesin diye park yapıyoruz ve halkımıza emanet ediyoruz”

Mezitli'de imar planlarında yeşil alan olarak işaretli olan hiçbir noktanın gelecekte ranta açılmaması için park ve yeşil alan olarak değerlendirdiklerinin altını çizen Başkan Tarhan da “Koruluklarımız 70'e yaklaştı. Yeşil alan görünen tün alanları da park yaptık. Gelecekte bir başkası bu yeşil alanları imara açmasın, eğer buna kalkışırsa bu çevrede oturanlar buna müdahale etsinler istiyoruz. Bu nedenle park yapıyoruz ve bu alanları halkımıza emanet ediyoruz” dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA