DOĞMUŞ’DAN MERSİNLİLERE ‘TEK YÜREK’ ÇAĞRISI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
DOĞMUŞ’DAN MERSİNLİLERE ‘TEK YÜREK’ ÇAĞRISI


MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş’dan Mersinlilere “tek yürek” çağrısı

 

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş’dan  Mersinlilere “tek yürek” çağrısı

MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, Çukurova Bölgesel Havalimanı’nın durma noktasına geldiğini belirterek, projenin tamamlanması için lobi faaliyetlerinde bulunulması gerektiğini belirterek, “tek yürek” olma çağrısı yaptı.

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, “biraz şanssızlık yaşadığımız bir havalimanı” ifadesiyle tanımladığı Çukurova Havalimanı projesinde yaşanan sorunlara değinerek, “Büyük bir ihtimalle bu proje feshe gidecektir” açıklaması yaptı.

Açıklamanın ardından projenin bölge için önemine vurgu yapan Mersin Yatırım Dış Ticaret ve Markalaşma Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, bölgenin ihracatını artırmak, turizmini geliştirmek için havaalanının önemli olduğuna işaret etti.

“GEREKİRSE ANKARA’YA KARARGAH KURMALIYIZ”

Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi’nin bir an önce tamamlanarak hizmete girmesinin kent ticareti ekonomisi için önemli olduğunu ifade eden Doğmuş, “Çukurova Bölgesel Havalimanı, Mersin’den Adana’ya, Osmaniye’ye kadar olan yaklaşık 5 milyona yakın nüfusa sahip, önemli sanayi, ticari ve tarımsal faaliyetlerin gerçekleştiği geniş bir bölgeye hizmet verecek. Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi, bölge ekonomisine hem turizm hem de ihracatın gelişmesi açısından büyük katkı sunacağı bir gerçek. Havaalanı ile hem yerli turist hem de yabancı turist Mersin’i daha sık tercih edebilecek.

Yeni havaalanı projesinin önemini hepimiz biliyoruz. Yaşanan sıkıntıların giderilerek bir an önce hizmete girebilmesi hepimizin en büyük temennisi” dedi.

Mersin’in tek yürek olarak bu projenin arkasında durması gerektiğini ifade eden Doğmuş, projenin tamamlanması için Mersinlilerin lobi faaliyetlerinde bulunmaya çağırarak, “Projenin tamamlanması için hepimiz faaliyete geçmeliyiz. Gerekirse tüm STK’lar olarak Ankara’ya karargah kurmalıyız” ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA