GİAF’TAN DARBE GİRİŞİMİNE KINAMA | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
GİAF’TAN DARBE GİRİŞİMİNE KINAMA


Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu Yönetim Kurulu, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimini kınadı

 

Güney ve Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu Yönetim Kurulu, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimini kınadı.

 Mersin Girişimci İşadamları Derneği, Gaziantep Genç İşadamları Derneği, Çukurova Genç İş Adamları Derneği, Hatay Genç İş Adamları Derneği, Şanlıurfa Edessa Girişimci İş Adamları Derneği, Güneydoğu Girişimci İşadamları Derneği, Şırnak Genç İş Adamları Derneği, Mardin Girişimci İşadamları Derneği, Ağrı Girişimci İşadamları Derneği adına yazılı bir açıklama yapan GİAF Yönetim Kurulu, 'Ülkemize ve milletimize karşı girişilen bu darbe girişimini tanımıyoruz. Milletimizin iradesine ve demokrasimize vurulmuş bu hançeri kabul etmiyoruz. Cumhuriyetimizin en önemli temel yapı taşı demokrasidir. Demokratik bir hukuk devleti çatısı altında bir arada yaşamak milletimizin geleceğinin en önemli garantisidir. Demokratik yöntemlerle halkın oyuyla gelen yöneticiler ancak halkın oyuyla değiştirilebilir. Ülkemizin bu tür hain saldırıları düzenleyen terör örgütlerinden temizlenerek, aydınlık bir geleceğe en kısa zamanda ulaşacağına inanıyoruz. İş dünyası olarak ülkemize olan inancımızı yitirmediğimizi belirtirken, yatırımlarımızın hız kesmeyeceğinin, genç iş insanları olarak yılmayacağımızın herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti bu güne kadar birçok badireden geçmiş, yıkılmamış dimdik ayaktadır. Ve önümüzdeki süreçte de ülkemizin gelişim göstereceğine, daha büyük ekonomilere sahip olacağına inancımız tamdır. Bu menfur olaylar sırasında şehit olan güvenlik güçlerine ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz. Bu hain terör olayına katılan herkesin kimliğine bakılmaksızın en ağır şekilde cezalandırılacağına inancımız sonsuzdur' ifadelerine yer verdi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA