VALİ ÇAKACAK:MİLLETİN İRADESİNİN ÜZERİNDE HİÇBİR GÜÇ YOKTUR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
VALİ ÇAKACAK:MİLLETİN İRADESİNİN ÜZERİNDE HİÇBİR GÜÇ YOKTUR


Vali Özdemir Çakacak, dün teşebbüs edilen ve kısa süre içerisinde püskürtülen darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım doldurarak Demokrasimize sahip çıkan onbinlerce Mersinliyle kucaklaştı

 

Vali Özdemir Çakacak, dün teşebbüs edilen ve kısa süre içerisinde püskürtülen darbe girişimine karşı Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım doldurarak Demokrasimize sahip çıkan onbinlerce Mersinliyle kucaklaştı.

Meydanı dolduranlara hitaben yaptığı konuşmasına “Dün akşam Ne yazık ki Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanmış çeteciler, darbeciler tarafından Devletimize, Hükümetimize, Demokrasimize ve Millet iradesine bir kalkışma, bir darbe teşebbüsü gerçekleştirilmiştir. Ancak bu kanunsuz emre uymayan Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli mensupları, Emniyet Teşkilatımızın kahraman Polisleri ve Millet iradesine boyunduruk vurmak isteyenlere karşı vakur duruşu ve sağduyusuyla asla teslim olmamış yüce Türk Milleti’nin, yani sizlerin vakur duruşu ile bu darbe girişimi püskürtülmüştür” şeklinde başlayan Vali Çakacak Devletimizin, Cumhuriyetimizin Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de birlik, beraberlik ve kardeşlik üzerine kurulduğunu bir kez daha vurgulayarak “ Çanakkale’de; Edirne’den Kars’a, Mersin’den Trabzon’na kadar Anadolu’nun dört bir yanından gelen vatandaşlarımızın, türlü imkansızlıklar içerisinde büyük bir destan yazmış,bu Milletin birliğinin ve beraberliğinin asla ve asla bozulamayacağını bütün dünyayagöstermiştir. Bu birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini geçmişte olduğu gibi bugün de bozmak isteyenler oldu, yarın da olacaktır. Ama birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi şerefli Askerlerimiz, kahraman Polislerimiz ve yüce Milletimiz kimsenin bozmasına asla ve asla müsaade etmeyecektir”ifadelerini kullandı.

Vali Çakacak “Devletin ve Milletin Yüceltilmesi İçin Elimizden Ne Geliyorsa Sonuna Kadar Yapacağız”

Devamında “Milletin iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur. Bu meydanlar artık demokrasi meydanıdır. Bu meydanlarda toplanın. Bütün siyasi teşkilatlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve yüce milletimizin değerli evlatlarına teşekkür ediyorum. Sizler bu meydanlarda oldukça bizler de görevimizin başında, bu Devletin ve Milletin daha dayüceltilmesi noktasındaelimizden ne geliyorsa sonuna kadar yapacağız. Bundan hiçkimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuşan Vali Çakacak konuşmasını bugün olduğu gibi bundan sonra da böyleydik durdukça bu Millete kimsenin asla boyun eğdiremeyeceğini vurgulayarak sonlandırdı.

 

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA