MHP MERSİN 12. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MHP MERSİN 12. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI


Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı 12’nci Olağan Kongresi, eski-yeni binlerce partiliyi bir araya getirdi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı 12'nci Olağan Kongresi, eski-yeni binlerce partiliyi bir araya getirdi. 

MHP Mersin teşkilatları, MHP Genel Başkan'ı Devlet Bahçeli'ye bağlılığını bildirirken tek liste ile girdiği seçimde 11'i geçersiz sayılan 521 oydan 510'unu alan mevcut İl Başkan'ı Zeynel Uğur Gölgeli güven tazeledi.

Bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından atanan Mersin İl Başkanlığı, 12'nci Olağan Kongresini Edip Buran Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Genel Kurula tek liste ile giren mevcut İl Başkan'ı Zeynel Uğur Gölgeli, delegelerin oyları ile güven tazelerken, binlerce partilinin katıldığı kongre şölen havasında geçti.

Kongrenin yapılacağı alana konvoylarla gelen partililerin yanısıra, partinin geçmiş dönemlerinde görev almış isimlerin de kongrede olması dikkat çekti.

Mersin'deki kongreye; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Genel Merkez MYK üyeleri Kürşat Türker Ercan ile Tamer Ağaosmanoğlu, MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkan'ı Naim Yanık ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Demir, MHP İlçe Başkanları, İlçe belediye başkanları, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Ülkücü İşçiler il ve ilçe başkanları, TÜRKAV ve Kamu-Sen yöneticileri, MHP eski il başkanları ve binlerce partili katıldı.

Sözlerine genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek başlayan İl Başkan'ı Gölgeli, "Karşılıksız sevdanın, hedefe saplanmak için ok gibi bekleyen yiğit neferleri olarak, bizleri böylesine kutsal bir maneviyatta buluşturan Allah’a şükürler olsun. Kongremizin, ülkemize, milletimize, Mersinimize Milliyetçi-Ülkücü Harekete hayırlara vesile olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Öncelikle ve özellikle, Partimizin Banisi, Ülkücü-Milliyetçi Hareketin kurucusu, hiçbir zulüm karşısında boyun eğmeyen, izinde ve yolunda yürümekten şeref duyduğumuz Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i, ebediyete intikal eden dava arkadaşlarını, Ruhi Kılıçkıran’dan, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na kadar bütün ülkücü şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve saygıyla anıyor ve aziz hatıraları önünde bu kutlu davayı haykırmanın gururunu yaşıyorum" dedi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA