ATICI: DEMOKRATİK CUMHURİYETE UMUT IŞIĞI OLDUNUZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ATICI: DEMOKRATİK CUMHURİYETE UMUT IŞIĞI OLDUNUZ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mersin’de 2. bölge olarak anılan Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde referandum sonrası teşekkür ziyaretleri sürdü.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Mersin’de 2. bölge olarak anılan Aydıncık, Bozyazı ve Anamur ilçelerinde referandum sonrası teşekkür ziyaretleri sürdü.

Çarşamba günü Mersin’in Aydıncık ve Bozyazı ilçelerinde kıraathane ve Sivil Toplum Kuruluşu ziyaretleri yapan Aytuğ Atıcı, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendi. Referandum sürecinde vatandaşların Cumhuriyete sıkı sıkıya sarıldığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili, “Hepimizin Cumhuriyete borcu var. Cumhuriyet kazanımları sayesinde eşit şekilde yaşayabiliyoruz. Eğer bugün Cumhuriyet olmasaydı, belki nefes alabilirdik ancak; birilerinin ağzından çıkacak bir kelimeyle yaşamımız şekillenirdi. Bizler hayatımız pahasına Cumhuriyete sahip çıkacağız” dedi.

Bozyazı İlçesinde Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretinin ardından, Bozyazı Kültür, Sanat ve Müzik Derneğinin, kent meydanında düzenlediği dinletiye katılan Aytuğ Atıcı, vatandaşlarla birlikte Türk Halk Müziği parçalarına eşlik etti.

Perşembe Gününü Anamur’a ayıran Atıcı, Ziraat Odası, Muz Üreticileri Birliği (Muz-Bir), Ticaret Odası, Cemevi ve birçok Kıraathaneyi ziyaret ederek, “referandumda birçok olumsuzluklar yaşandı. Yüksek Seçim Kurulu, milletin meclisinden çıkan ve milli iradeyi yansıtan kanunları açıkça çiğneyerek, mühürsüz oylar geçerli kabul etti. Bu nedenle milletimizin, adalete ve devlete olan güveni ciddi bir şekilde sarsıldı. Bütün bunlara rağmen sizlerin birlikte yaşama arzusu bizleri çok memnun etti. Demokratik cumhuriyetimizi korumak adına umut ışığı oldunuz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA