ATICI:80 MİLYON VATANDAŞIMIZIN KADERİ BİR TEK KİŞİYE BAĞLI OLMAMALIDIR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ATICI:80 MİLYON VATANDAŞIMIZIN KADERİ BİR TEK KİŞİYE BAĞLI OLMAMALIDIR


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, referandum çalışmalarına Mersin’de Akdeniz, Toroslar, Tarsus ve Mezitli ilçelerinde esnaf ziyareti ve kahvehane toplantıları ile devam etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, referandum çalışmalarına Mersin'de Akdeniz, Toroslar, Tarsus ve Mezitli ilçelerinde esnaf ziyareti ve kahvehane toplantıları ile devam etti.

Akdeniz ilçesinde Güneş, Gündoğdu ve Siteler mahallelerinde vatandaşları ziyaret eden Atıcı, "Ülkenin başı sıkıştığında, siyaset zora girdiğinde Meclis'te grubu bulunan tüm siyasi partiler tarafsız olan Cumhurbaşkanının etrafında toplanarak sorunlara çözüm arar tıpkı 15 Temmuz sonrası olduğu gibi; ancak Cumhurbaşkanı bir partinin genel başkanı olduğunda, kimse tarafsız olmayan birine güvenmez, devlet çıkmaza girer." dedi.

Toroslar ilçesinde Sağlık, Kurdali, Mevlana ve Toroslar mahalle muhtarlarını ziyaret eden Aytuğ Atıcı; Sağlık, Kurdali, Mevlana ve Çağdaşkent mahallelerinde kahvehane toplantıları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Aytuğ Atıcı kahvehane toplantılarında, Anayasa değişikliği kabul edilirse, devletin hazinesini yönetme, yargıyı belirleme, Meclis'i feshetme gibi olağanüstü yetkilere sahip olacağını belirterek, ülkeyi ve Cumhuriyet'i bir tek kişiye emanet etmeyeceklerini söyledi.

Tarsus ilçesinde Yaş Sebze ve Meyve Halciler Derneği'nde hal yönetimi ile bir araya gelen Atıcı, Tarsus Hali esnaflarını ziyaret ederek, 18 maddelik Anayasa değişikliği paketinde ekonomiyi düzeltecek, güvenlik sorununa ve işsizliğe çare olacak bir tek maddenin bulunmadığına dikkat çekti.

Mezitli Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu kahvaltıda bir araya geldiği pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Atıcı, yönetim şeklinin oylanacağı referandumda, vatandaşlardan neye 'evet' neye 'hayır' diyeceklerini bilerek tercih yapmalarını istedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA