TED MERSİN KOLEJİ “KAPALI YÜZME HAVUZU” VE “KAPALI SPOR SALONU” HİZMETE AÇILDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TED MERSİN KOLEJİ “KAPALI YÜZME HAVUZU” VE “KAPALI SPOR SALONU” HİZMETE AÇILDI


TED Mersin Koleji Anaokulu; bölgede kampüs olma niteliği taşıyan ilk Anaokulu olmasının yanı sıra; Mersin’in ilk ve tek Anaokulu Spor Tesisleri Olan Anaokulu Kapalı Yüzme Havuzu ve Kapalı Spor Salonu Açılış Törenini Gerçekleştirdi

 

TED Mersin Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özdemir ev sahipliğinde gerçekleşen törene Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, MESIAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin İpek ve çok sayıda okul velisi katıldı.

Açılış töreni, Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başladı.

TED Mersin Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Özdemir açılış konuşmasında; “Erken yaşta spora başlamanın önemini bilen biri olarak çocuklarımızın akademik başarılarının yanı sıra Sosyal - Sportif etkinliklerle de farklarını ortaya koymaları gerektiği inancındayım. Bu inançla çocuklarımızın ilgi ve yeteneklerinin desteklenmesi için her yaşa uygun gerekli fiziksel ortamın sağlanmasının öneminin bilinciyle tesislerimiz minik kolejlilere özel olarak tasarlanmıştır. İlimizi ve ülkemizi büyük başarılarla temsil edecek sporcuların yetişeceği inancıyla tesislerimizin minik kolejlilere hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca; TED Okulları, yaptığı çalışmalarla ülke genelinde tüm okullara ışık tutan bir kurum niteliğindedir. Öğrencilerde yeteneklerin erken yaşta keşfedilmesi ve desteklenmesi için fiziksel koşulların önemine değinen Adem Koca; keman ve piyano çalan minik kolejlilere deyim yerindeyse bu öğrenciler çaldıkları enstrümanları konuşturuyorlar vurgusu yaparak övgüler yağdırdı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptığı konuşmasında “TED Mersin Koleji’ ni akademik ve sportif çalışmalarının yanı sıra yüksek sorumluluk bilinciyle reklamı gözetmeksizin gerek Mezitli ‘ de gerekse tüm il genelinde yaptığı Sosyal Sorumluluk Projeleri ile maddi manevi verdiği destekleri ve mütevazi duruşundan dolayı takdir ettiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı; İl Milli Eğitim Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, MESIAD Başkanı ve TED Mersin Koleji Yönetim Kurulu Başkanı birlikte kurdeleleri keserek tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Program boyunca TED Mersin Koleji ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından sunulan keman ve piyano dinletileri tüm katılımcılara müzik ziyafeti yaşattı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA