Mersin’de ilginç olay: Perde ile 6’ncı kattan sarktı, 3’üncü kat balkona düştü | İmge Gazetesi
  7 Nisan 2026 Salı

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Mersin’de ilginç olay: Perde ile 6’ncı kattan sarktı, 3’üncü kat balkona düştü


Mersin’de 6’ncı kattan bağladığı perdeyle sarkan bir kişi, 3’üncü katın balkonuna düştü.

 

Mersin'de 6'ncı kattan bağladığı perdeyle sarkan bir kişi, 3'üncü katın balkonuna düştü. Sarkan perdeleri görenlerin haber vermesiyle bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri genci bulunduğu yerden alarak polise teslim etti.

Olay, dün akşam üzeri Erdemli ilçesi Koyuncu Mahallesi Güzeloluk Caddesi'ndeki 6 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, 24 yaşındaki E.S., evde yalnız olduğu sırada henüz bilinmeyen bir nedenle 6. kattan perdeyle aşağıya sarktı. Bu sırada şahıs 3'üncü katın balkonuna düştü. Sallanan bir birine bağlı perdeleri gören vatandaşlar durumu 112 Acil Komuta Merkezi'ne bildirdi. Merkez bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekibini sevk etti. Bölgeye gelen ekiplerden itfaiye erleri, aracın merdiveni ile 3. kat balkonuna ulaşarak şahsı aşağı indirdi. Aşağı indirilen şahıs polise teslim edildi. Çok sayıda vatandaş ise olaynı merakla takip etti.
Düşme sonrasında hafif yaralandığı öğrenilen şahsın hastanede tedavisi yapıldı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA