Mersin’de binlerce kaçak ürün ele geçirildi | İmge Gazetesi
  22 Ocak 2026 Perşembe

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Mersin’de binlerce kaçak ürün ele geçirildi


Mersin’de polis ekiplerince yapılan çalışmada, binlerce gümrük kaçağı elektronik sigara, tütün ve puro ele geçirildi.

 

Mersin’de polis ekiplerince yapılan çalışmada, binlerce gümrük kaçağı elektronik sigara, tütün ve puro ele geçirildi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kaçakçılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda, yüklü miktarda gümrük kaçağı ürün ele geçirildi. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak, haksız kazanç ve kaçakçılık fiillerinin önüne geçmek amacıyla yürütülen çalışmalar çerçevesinde şüpheli araçlar durdurularak arama yapıldı. Dedektör köpek yardımıyla gerçekleştirilen detaylı aramalarda, bir tırın doğal boşluklarına gizlenmiş halde ve bir binek araçta çok sayıda kaçak ürün bulundu.

Yapılan aramalarda 6 bin 290 paket gümrük kaçağı sigara, bin 89 elektronik sigara, bin 535 elektronik sigara kartuşu, 11 bin 650 gümrük kaçağı puro ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yakalanarak adli makamlara sevk edilen 3 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 2 şüpheli ’adli kontrol’ şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA