Öğrenciler TOGG’u yakından tanıdı | İmge Gazetesi
  11 Aralık 2025 Perşembe

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Öğrenciler TOGG’u yakından tanıdı


Mersin’de lise öğrencileri okul bahçesine getirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u yakından inceleme fırsatı buldu.

 

Mersin’de lise öğrencileri okul bahçesine getirilen Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG’u yakından inceleme fırsatı buldu.

‘Tüketime değil, üretime dayalı Yerli Malı Haftası’ kapsamında düzenlenen etkinlikte, Nurettin Topçu Anadolu Lisesi öğrencileri, milli teknoloji hamlesinin en önemli ürünlerinden biri olan TOGG’a yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik hakkında bilgi veren Okul Müdürü Faruk Temel, öğrencilerin milli, manevi ve kültürel değerler konusunda bilinçlendirilmesinin önemine dikkat çekti. Temel, "Yerli Malı Haftası çerçevesinde, Türkiye’nin milli teknoloji hamleleri doğrultusunda üretilen araçlardan biri olan TOGG’u öğrencilerimize tanıttık. Onları milli gururumuzla buluşturmanın heyecanını yaşadık" dedi.

Müdür Temel, bu tür etkinliklerin devam edeceğini de vurgulayarak, "Milli TOGG aracımızı okula getirerek öğrencilerimize yakından görme ve tanıma imkanı sunduk. Ülkemizin geleceğine yön veren projeleri, yatırımları ve teknolojik gelişmeleri öğrencilerimize aktarmayı sürdüreceğiz. Bir sonraki etkinliğimizde ise ’Yeşil Vatan’ projesi kapsamında yerli ağaç dikimi olacak" ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA