Akdeniz’de park ve bahçelere yaz bakımı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Akdeniz’de park ve bahçelere yaz bakımı


Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, hazırladıkları faaliyet programı kapsamında ilçe genelinde yer alan ve vatandaşların dinlenmek, temiz nefes almak ve aileleriyle piknik yapmak için uğradığı park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım ve yenileme hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, hazırladıkları faaliyet programı kapsamında ilçe genelinde yer alan ve vatandaşların dinlenmek, temiz nefes almak ve aileleriyle piknik yapmak için uğradığı park, bahçe ve yeşil alanlara yönelik bakım, onarım ve yenileme hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda ekipler, ilçeye bağlı mahallelerdeki park ve yeşil alanlarda çim kesimi, budama ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca oyun grupları yenilendi, aydınlatma sorunu giderildi, yeni çöp bidonları yerleştirildi

Karaduvar Mahallesi Sardalye Park ve Şehitlik Parkı, Üç Ocak Mahallesi İnci Park ve Şevket Sümer Mahallesi Hatice Uluğ Parkı’nın aydınlatma sorununu da gideren ekipler; Dikilitaş Mahallesi Parkında zarar gören oyun gruplarını tadilattan geçirdi, büyük araç veya benzeri vasıtaların girişini önlemek amacıyla parkın uygun yerlerine bariyer monte etti.

Ayrıca Yaşar Kemal Parkı, Ahmet Kaya Parkı, 23 Nisan Parkı, Yeni Mahalle Zafer Parkı ile Gündoğdu Mahallesi parkında zarar gören oyun ve spor gruplarını yenileyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; kimi parklarda da salıncaklar, kaydırak ve spor gruplarının tamirinin, yanı sıra Zeytinli Bahçe Caddesi üzerinde bulunan yeşil alandaki çöp bidonlarını yeniledi.

Diğer yandan Akdeniz Belediyesi merkez hizmet binası önündeki toprak alana mevsimlik çiçek dikimi yapan ekipler, burada yer alan süs havuzunun temizliğini de gerçekleştirdi. Yine farklı mahallelerde bulunan park ve kamu kurumlarının bahçesinde yer alan oturma ve piknik grupları da ekipler eliyle tadilattan geçirilip yenilendi. Kürkçü Mahallesi’nde yer alan halı saha yanındaki toprak alanda çiçek ekimi öncesi çapalama işlemini bitiren ekipler, Camili Mahallesi’nde de cami ve sokak aralarında ot biçme ve temizlik çalışmasını tamamladı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA