Seçer: Nakliyeciler yakında yeni yerlerine kavuşacak | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Seçer: Nakliyeciler yakında yeni yerlerine kavuşacak


Seçer, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi’nde yer alan Nakliyeciler Sitesini ziyaret ederek, nakliyecilerle bir araya geldi.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin’in lojistik şehri olmasına yakışır bir Lojistik Merkezi için söz verdiğini ve bu sözü yakın zamanda gerçekleştireceğini belirterek, “İstanbul’dan sonra en geniş lojistik filosu Mersin. Biz sektöre bir söz verdik ve inşaatımızda da sona geldik. Yakın zamanda hep beraber bu Lojistik Merkezi açılışını yapacağız” dedi.

Seçer, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi’nde yer alan Nakliyeciler Sitesini ziyaret ederek, nakliyecilerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinin merkez ya da kırsalda yaptığı yolların kaliteli olduğunu ifade ederek, limanın önündeki yol çalışmalarından bahseden Seçer, “Liman B kapısının oradaki kapılar kapandı artık. Yeni kapılardan giriş yapıyorlar. Şimdi biz orayı düzenliyoruz. Altyapısı bitti. Bazı bölgelerde genişlettik yolu. Önümüzdeki günlerde orayı da açacağız. Kentimizin girişi tertemiz bir cadde olsun istiyoruz. Orada da çok ağır yük taşıtları olduğu için asfaltını bir kat daha fazla yapacağız” diye konuştu.

Mersin’in lojistik kenti olması için attıkları adımlardan birinin Nakliyeciler Sitesini yenilemek olduğunu vurgulayan Seçer, "İstanbul’dan sonra en geniş lojistik filosu Mersin. Mersin’in içinde her türlü teferruata sahip birimlerinin olduğu büyük bir lojistik merkezi yok. Biz sektöre bir söz verdik ve inşaatımızda da sona geldik. Yakın zamanda hep beraber bu Lojistik Merkezinin açılışını yapacağız” ifadelerini kulandı.

Lojistik Merkezinin yapımı sürüyor

Başkan Seçer, Huzurkent’teki Lojistik Merkezinin özelliklerini anlatarak, “Arsa alanımız 76 bin 513 metrekare, yapı alanı 17 bin 618 metrekare. Toplamda 181 araçlık tır parkı var. Komisyoncular için 10 bloktan oluşan 100 adette ofis var. İçerisinde mescidi, çok amaçlı toplantı salonu olan idari binamız var. İki bina içerisinde 2 restoran, 2 kahvehane, banka ve 16 adet işyeri var. Tır sahamızda da servis bakım atölyeleri var. D-400’ün yanında yer olarak çok uygun. OSB’ye, Mersin merkeze, limana da yakın. Gayet güzel, tertemiz bir tesis olacak. Mayıs, haziran gibi de tamamlayıp orayı sizlerin hizmetine sunarız. Daha güzel fiziki koşulları olan bir yerde de bundan sonra hizmetimizi sürdürürüz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA