VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK, AK PARTİ AKDENİZ İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK, AK PARTİ AKDENİZ İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ KABUL ETTİ


Vali Özdemir Çakacak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti

 

Vali Özdemir Çakacak Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen kabulde konuşan Vali Özdemir Çakacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkemizin bir dönem sıkıntılı günler yaşadığını ancak, bu günlerin artık geride kaldığını söyledi. Vali Çakacak; 15 Temmuz’da FETÖ terör örgütü mensupları tarafından ülkemizin birlik ve beraberliğine, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast edildiğini, ancak aziz Türk Milletinin bu hainlere gereken dersi verdiğini kaydederek; 15 Temmuz’da yaşanan kalkışma sonrasında ilan edilen Olağanüstü Hal’in kamu kurumlarının terör örgütü mensuplarından temizlenmesi sürecinde bürokrasinin hızlandırılması amacını taşıdığını, vatandaşların ise bu durumdan etkilenmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.

Çakacak; “Tüm Türkiye olarak amacımız, bizi bölmek ve parçalamak isteyenlere fırsat vermeden, ülkemizi her alanda geliştirmeye ve kalkındırmaya yönelik hedeflerimize ulaşmak için çalışmalarımızı hızlandırmak ve ülkemizi hak ettiği konuma getirmektir” şeklinde konuştu.

AK PARTİ Akdeniz İlçe Başkanı Özturan da 15 Temmuz gecesi yaşananların Türk Milletinin vatanına, milli iradesine, birlik, beraberlik ve kardeşliğine ne kadar düşkün olduğunu kanıtladığını, insanların vatanı uğruna ölümü göze alarak darbeci hainlere karşı koyduklarını belirtti.

Özturan; “15 Temmuz gecesi terör örgütü mensupları Mersin’de huzuru ve sükuneti bozmak için hain planlar yaptığı esnada Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, dik duruşu ile tüm inisiyatifi elinde tutarak, olaylara ilk saniyede etkin bir şekilde müdahale etmiş, onların oyunlarını bozmuş, bu hainlerin planlarını gerçekleştirmesine izin vermemiştir. Sayın Valimizin bu dirayetli duruşu ve süreç boyunca oynadığı aktif rol sayesinde Mersin’de herhangi bir olay yaşanmamış, vatandaşlarımız bu süreci kimsenin burnu bile kanamadan ve herhangi bir şekilde zarar görmeden atlatmışlardır. Sayın Valimizin bu süreci başarılı bir şekilde yönetmesi sonucunda, ülke genelinde olaylar sürerken vatan hainlerine yönelik ilk gözaltına alınma işlemleri Mersin’de başlamıştır. Tüm Mersinli hemşerilerim adına Sayın Valimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Vali Çakacak İlçe Başkanı Özturan ve yönetim kurulu üyelerinin bir süre sohbet etmesinin ardından kabul sona erdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA