MERSİN HALKI YENİ PROJELERLE UMUTLANDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MERSİN HALKI YENİ PROJELERLE UMUTLANDI


Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Aytuğ Atıcı, Mersin için hazırladığı öncü projelerle halkı umutlandırıyor.

 

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Aytuğ Atıcı, Mersin için hazırladığı öncü projelerle halkı umutlandırıyor. 

‘Seyyar Meyve Suyu Fabrikaları’ ve ‘Seyyar Güneş Araçları ile Tarımsal Sulama’ projelerini duyanların ve çiftçilerin yeniden umutlandığını dile getiren Atıcı, ‘Güneş Enerjisi Kooperatifleri’ projesi ile tüm vatandaşların bütçesine katkı sunacaklarını söyledi. Atıcı “Mersin halkının umutlarının ve hayallerinin yeşermesi demek Türkiye’nin umutlarının yeşermesi demektir. Mersin’de yaşayanlar çalışkandır, sadece umuda ve desteğe ihtiyaçları vardır” dedi.

Seçim çalışmalarına Toroslar ilçesinin Osmaniye ve Yusuf Kılıç mahallelerinde devam eden Aytuğ Atıcı, Mersin’in bir kent kimliğinin oluşmadığını belirterek, sanayi, tarım, ticaret ve lojistik gibi sektörlerin önemli olduğunu, lakin Mersin’in kent kimliğinin turizm olması gerektiğini söyledi. 

ADAYLARA İKİ SORU SORUN

Silifke ilçesinin Merkez mahallesinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri ile saha çalışmalarına devam eden Atıcı, “Sizden adaylara iki soru sormanızı rica ediyorum. Birincisi, Mersin’e şimdiye kadar ne yaptınız? 
İkincisi, Belediye başkanı olduktan sonra ne yapacaksınız?” diye konuştu.

MERSİN HAK ETTİĞİ YATIRIMLARI ALAMIYOR

Silifke’de yaptığı çalışmalarından sonra Tarsus ilçesinin Girne ve Barbaros mahallelerinde saha çalışmalarını yürüten Atıcı, Mersin’in üretim ve vergi  ödemede Türkiye’nin önde gelen kentlerinden olduğunu söyleyerek, “Mersin hak ettiği yatırımları alamıyor.” dedi.

Akdeniz ilçesinin Yenimahalle ve Üç Ocak mahallelerinde vatandaşları ziyaret eden Aytuğ Atıcı, Akdeniz ilçesinin şimdiye kadar üvey evlat muamelesi gördüğünü söyleyerek, belediye başkanı olduğu takdirde hiçbir ilçeyi ayırmayacağını belirtti.

YENİ YIL BARIŞIN VE ÖZGÜRLÜĞÜN YILI OLACAK

Aytuğ Atıcı yeni yıl mesajında, “Neşenin, sağlığın ve mutluluğun eksik olmadığı, barış ve özgürlük mücadelesinden vazgeçmediğimiz bir yıl diliyorum. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılı kutlu olsun.” dedi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA