ATICI: VATANDAŞIN CEBİNE DOĞRUDAN KATKI SAĞLAYAN PROJELERLE GELİYORUZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ATICI: VATANDAŞIN CEBİNE DOĞRUDAN KATKI SAĞLAYAN PROJELERLE GELİYORUZ


Yerel seçim hazırlıkları kapsamında Mersin’in ilçelerinde çalışmalar yapan Aytuğ Atıcı, belediyelerin sosyal yardım politikalarının vatandaşa kısa süreli fayda sağladığını belirterek, “Vatandaşın cebine kalıcı bir şekilde katkı sağlayan projeler ilegeliyoruz.” dedi.

 

Yerel seçim hazırlıkları kapsamında Mersin’in ilçelerinde çalışmalar yapan Aytuğ Atıcı, belediyelerin sosyal yardım politikalarının vatandaşa kısa süreli fayda sağladığını belirterek, “Vatandaşın cebine kalıcı bir şekilde katkı sağlayan projeler ilegeliyoruz.” dedi.

Erdemli ilçesinin Kocahasanlı, Limonlu, Kumkuyu, Ayaş ve Kızkalesi mahallelerinde saha çalışmaları gerçekleştiren Atıcı, yüksek elektrik faturalarının vatandaşın belini büktüğünü vurgulayarak, “Kuracağımız ‘Güneş Enerjisi Kooperatifleri’ ile vatandaşlarımızın elektrik faturası derdine derman olacağız.” dedi.

TRAFİK SORUNU SON BULACAK

Çalışmalarına merkez ilçelerde devam eden Atıcı, Akdeniz ilçesine bağlı Huzurkent - Adnan Menderes, Köselerli, Nacarlı ve Bağlarbaşı mahallelerinde saha çalışmaları gerçekleştirdi. Alt yapı ve üst yapı projelerinin belediye başkanlarının zorunlu görevleri olduğunu söyleyerek, “Yol, kanalizasyon, köprü gibi vaatler dışında bir proje üretemeyen adaylara itimat etmeyin.” dedi. Aytuğ Atıcı, “Mersin’in en büyük sorunlarından bir tanesi ulaşım sorunudur. Bu sorunu ilk etapta ‘Metrobüs’ projemiz ile hafifletmeyi düşünüyoruz. Sonraki aşamalarda ise uygun olan yerlerde ‘Monoray’ ve ‘Hafif Raylı Sistem’ ile trafik sorununu çözeceğiz.” dedi.

İNSAN HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLAYAMIYORUZ

Dünya İnsan Hakları Günü’nü anmayı unutmayan Atıcı, dünyanın birçok yerinde savaş ve nefret duygusu ile uyandığımız günlerde, hak ihlallerinin devam ettiğini iddia ederek, “İnsan Hakları Günü’nü kutlayabildiğimiz günler diliyorum.” açıklamasında bulundu.

CHP PARTİ OKULU ÇALIŞMALARIYLA PARTİMİZE YENİ KADROLAR YETİŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

Hafta sonu İstanbul’da düzenlenen Gençlik Akran Eğitimi’ne katılan Aytuğ Atıcı, burada verdikleri eğitimlerle CHP’ye yeni ve dinamik kadrolar yetiştirdiklerini ifade etti. Ayrıca İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Parti Okulu Eğitmenleri Buluşmasına katılan Atıcı, yeni eğitmenlere sertifikalarını sundu ve yaptığı konuşmada “İktidar Yolu Parti Okulu” sloganı ile yollarına devam ettiklerini açıkladı.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA