TALAY CHP’Lİ KADINLAR İLE BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TALAY CHP’Lİ KADINLAR İLE BULUŞTU


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı M. İstemihan Talay, İl kadın kolları, ilçe kadın kolları ve örgüt emekçisi kadınlar ile bir araya geldi.

 

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı M. İstemihan Talay, İl kadın kolları, ilçe kadın kolları ve örgüt emekçisi kadınlar ile bir araya geldi. 

Talay yaptığı konuşmada örgütte kadınların özverili çalışmalarına değindi. Yerel seçimleri rahat bir şekilde kazanacağını belirten Talay ‘’Bu dönem hem ülkemiz hem de Mersin için çok önemli. Genel başkanımız ve genel merkezimiz bu seçimin bilincinde ve tüm çalışmalarını bu yönde yapıyorlar. Dün itibari ile genel başkanımız ve iyi parti genel başkanı çok güzel ve çok olumlu bir toplantı yaptılar.’’dedi.

Talay, kentin ve kentlinin mutlu olacağı bir belediyecilik yapacaklarını belirtip gülümseyen mutlu insanların yaşadığı bir Mersin inşa edeceğiz dedi. 
Mersin’in kaynaklarını eşit bir şekilde hizmet için kullanacaklarını ve adının hiç bir zaman şaibeli işlere bulaşmadığını Talay, ‘’Hep haklının ve halkın yanında olacağız. Mersin’in merkezinden kırsalına kadar geçmişte yaptıkları hizmetlerin devamının Büyükşehir belediyesini kazandıklarında da hizmetlerin eşit bir şekilde halkla buluşacak.’’ Şeklinde konuştu.

Talay, belediyecilik hizmetlerinin insan odaklı olacağını belirtirken şimdiki Mersin’de kenar mahallelerin hizmetten mahrum kaldığını, kendi dönemlerinde kenarda kalmış ötekileştirmiş mahallelerin beş yıl sonraki süreçte farklı bir kimliğe kavuşacağını şimdiye kadar bu mahallelerde oturup Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy vermeyen seçmenin de bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’nin hem gönüllüsü hem seçmen olacağını söyledi. 

Bir dahaki seçime Cumhuriyet halk Partisi’nin Mersin’de seçim kaybeder miyiz kaygısını yaşamayacağını söyledi. 

Mersin’de yeni bir vizyon yeni bir bakış ve yeni bir anlayışla daha ileriye taşıyacağız diyen Talay Seçimi %45 gibi bir oranına kazanacaklarını belirtti. Birlikte kazanıp birlikte yöneteceğiz diyen Talay, katılımcılara tek tek teşekkür etti.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA