ENGİN: YENİ KAMUSAL ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ENGİN: YENİ KAMUSAL ALANLAR OLUŞTURACAĞIZ


Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Mersin’in tanınan iş insanlarından Hasan Engin, “Kamu ve özel sektörün bilgi, birikiminin uygun araçlarla birlikte tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yenişehir Belediye Başkan aday adayı oldum” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Mersin’in tanınan iş insanlarından Hasan Engin, “Kamu ve özel sektörün bilgi, birikiminin uygun araçlarla birlikte tüm vatandaşlarımızın hizmetine sunulması için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yenişehir Belediye Başkan aday adayı oldum” dedi.

Mersin’de iş dünyasındaki başarısı ve STK’lardaki görevleri nedeniyle kentin tanınan ve sevilen iş insanlarından Hasan Engin, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Yenişehir Belediye Başkan aday adayı oldu. “Yenişehir Belediyesiherkes için doğru çözüm kapısı olacak” diyen Engin, üretenin hizmetinde ve yanında yer alacaklarını söyledi.

AKILLI KENT VURGUSU

Engin; “Belediyeler, halka en yakın kamu hizmet kurumlarıdır. Şehirleri teknolojik alt yapı ile donatmaları ve teknolojiyi bölge halkına en iyi hizmeti verecek şekilde kullanmaları gerekmektedir. Çünkü vatandaşın yaşam alanlarına ve yaşam kalitelerine ilk müdahale eden kurumların başında belediyeler gelmektedir. Kamu kaynaklarının daha etkin kullanılmasını sağlamak belediyelerin görevidir. Endüstri alanında başlayan 4.0 dönüşümü, eğitim, belediye ile bürokrasi gibi alanlara da uygulanarak verim ve kaliteyi arttırmaktadır. Bu alanda Mersin’in ve ilçelerinin de akıllı kent uygulaması için çalışma başlatması gerekmektedir” dedi.

“ÇÖZÜM YOLLARI AÇILACAKTIR”

Engin, “Günümüz belediyecilik vizyonu temel belediyecilik hizmetlerinin ötesinde çalışmalar yapmayı gerektirmektedir. Bölgedeki sorunların idari mercilere ulaşması kolaylaşacak, çözüm yolları açılacaktır. ‘Derman Belediyecilik’ anlayışı ile doğru çözümler bulacağız. Adaletli bir anlayış ile herkese ve her kesime yakın duran bir yönetim sergileyeceğiz” diye konuştu.

“VATANDAŞLARI DİNLEYEN EKİPLER OLUŞTURACAĞIZ”

“İlçemizin kaynaklarının doğru kullanımı ile vatandaşlara yeni kamusal alanlar yaratılarak konforlu bir hizmet sunmak en temel bakış açımızdır” diyen Engin konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Çevre çalışmalarından altyapıya, ulaşımdan konut yapımına,  mali yönetimden veri güvenliği ve enerji yönetimine kadar her alanda; yeni atılımlar, yeni vizyonlar kazandıracağız. Vatandaşların sorunlarını bir başkasının ağzından duyan değil, vatandaşları dinleyen ekipler oluşturacağız.

Çevre ve kent planlamasında örnek projeler geliştirip, uzun vadeli yatırımlar gerçekleştireceğiz.”

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA