KADIN ÜRETİCİ PAZARI KANADA’YA ÖRNEK OLDU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
KADIN ÜRETİCİ PAZARI KANADA’YA ÖRNEK OLDU


Mezitli Belediyesi ile Niagara Falls Belediyesi kardeş şehir oluyor.

 

Mezitli Belediyesi ile Niagara Falls Belediyesi kardeş şehir oluyor.

Mezitli Belediyesi ile Niagara Falls Belediyesi kardeş şehir oluyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan görüşmelerle işbirliği güçlendirilerek protokol imzalanacak. Niagara Falls Belediyesi, başta kadın üretici pazarı olmak üzere çok sayıda proje Kanada'da da uygulamaya da karar verdi.

Kanada'nın Niagara Falls kentine giden Mezitli Belediye Meclisi üyeleri, iki kent arasında kardeş şehir görüşmeleri yaptı. Niagara Falls Belediyesi'nin daveti üzerine Kanada'ya giden, Şenol Çavuş, Ünal Kara, Ahmet Polat ve Müslüm Duru'dan oluşan heyet, burada Ontario NDP Niagara Falls Milletvekili Wayne Gates, Niagara Falls Belediyesi yetkilisi Wendy Canavan, CHP Kanada Birlik Başkanı Halil Sivri, çeşitli siyasi parti temsilcileri ile görüşmelerde bulundular. Konuk olduğu yetkililere Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın selamını ileten Meclis üyeleri, Mezitli'de gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi verdiler. Niagara Falls Belediye Meclis Salonunda yapılan karşılıklı sunum sonrası Niagara Falls Belediyesi, Mezitli Belediyesi ile ‘kardeş belediye' olarak her türlü anlaşma ve protokol imzalamaya hazır olduklarını ifade edildi.

Toplantıda Mezitli Belediyesi tarafından hayata geçirilen başta kadın üretici pazarı, örgü evi, güneş park, çocuk gündüz bakımevi gibi projeleri Kanada'da uygulamak istediklerini ifade eden Niagara Falls Belediyesi yetkilisi Wendy Canavan, “Önümüzdeki dönemde söz konusu projeleri ve uygulamaları yerinde görmek amacıyla Mezitli'ye gelmek istiyoruz. Kardeş şehir olma her iki kentimiz için de çok önemli fırsatlar soracaktır. İmzalanacak ‘kardeş belediye' anlaşmasının iki kent için de çok önemli bir bilgi alışverişine olanak sağlayacağına inanıyorum” dedi.


 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA