CHP GENÇLİK AKRAN EĞİTİMİ YAZ KAMPI İLE SİYASETE GENÇ BAKIŞ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
CHP GENÇLİK AKRAN EĞİTİMİ YAZ KAMPI İLE SİYASETE GENÇ BAKIŞ


Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi’nin Akran Eğitimi Projesi kapsamında gerçekleştirdiği "Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı"nın Ağustos ayı bölümü tamamlandı

 

Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi'nin Akran Eğitimi Projesi kapsamında gerçekleştirdiği "Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı"nın Ağustos ayı bölümü tamamlandı.

CHP Parti Okulu ve CHP Gençlik Kolları işbirliğiyle hazırlanan Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampının ilk bölümü 7-23 Ağustos tarihleri arasında 4 etap halinde İzmir Karşıyaka Yamanlar Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim, CHP Tüzüğü ve Sosyal Proje uygulamaları konularının işlendiği siyasi eğitimlerin yanı sıra yoldaşlık kültürünün de gelişmesine katkı sunacak etkinliklerin yer aldığı yaz kampında “Deneyim Konuşuyor” başlıklı toplantılarda CHP Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Bülent Tezcan Hilmi Yarayıcı, İlhan Cihaner, Mehmet Tüm, Mustafa Balbay, Onursal Adıgüzel, Orhan Sarıbal, Özgür Özel, Şenal Sarıhan, Tacettin Bayır, Tuncay Özkan ve Zeynep Altıok Akatlı ile CHP PM Üyesi Özkan Yıldız, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu genç katılımcılarla buluşarak gerçekleştirdikleri söyleşi ile deneyimlerini paylaştılar.

Kamp boyunca üyelerin temel siyasi eğitiminin yanı sıra gerçekleştirilen münazara ve sohbetlerde, Türkiye siyasi tarihi, gençliğin siyasetteki konumu, 15 Temmuz darbe girişimi, Ortadoğu politikaları, eğitim sorunu, Kürt sorunu, insan hakları, gelir adaletsizliği, göç sorunu, yerel yönetimler, parti içi eğitim, aday belirleme yöntemleri ve tüzük değişikliği gibi konular tartışıldı.

Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, “93 Yıllık Çınar Yeniden Filizleniyor” sloganıyla Mayıs ayında hayata geçirdikleri Gençlik Akran Eğitimi Projesinin devamında düzenlenen Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı ile gençlerin sol ve sosyal demokrat değerleri daha iyi öğrenmelerinin ve özümsemelerinin amaçlandığını ifade ederek, ilk bölümü Ağustos ayında tamamlanan kampın ikinci bölümünün 16-20 Eylül, 20-24 Eylül tarihlerinde 2 etap halinde gerçekleştirileceğini belirtti.

CHP Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı'na CHP Gençlik Kolları İl-İlçe Başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra üniversite gençliğinin de katılımına imkan sağlanacağı ifade edilerek, ayrıca Irak Türkmeneli Partisi'nin talebi üzerine Iraklı 10 Türkmen genci de yaz kampında ağırlama kararı aldı.

CHP Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampına katılmak için başvuruların CHP Parti Okulu web sayfası partiiciegitim.chp.org.tr üzerinden gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA