CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI DEMİRAĞ, TARSUS’TA VATANDAŞLA BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
CHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI DEMİRAĞ, TARSUS’TA VATANDAŞLA BULUŞTU


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Adayı Cavidan Demirağ, 24 Haziran’ın Türkiye için bir yol ayrımı olduğuna dikkat çekerek, “Ya parlamenter rejime geri döneceğiz ya da tek adam rejimi ile yönetilen bir ülke olacağız. CHP, adalet ve eşit yurttaşlık ilkeleri üzerine inşa edilmiş, yeni bir An

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Adayı Cavidan Demirağ, 24 Haziran’ın Türkiye için bir yol ayrımı olduğuna dikkat çekerek, “Ya parlamenter rejime geri döneceğiz ya da tek adam rejimi ile yönetilen bir ülke olacağız. CHP, adalet ve eşit yurttaşlık ilkeleri üzerine inşa edilmiş, yeni bir Anayasa hazırlanmasına öncülük edecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Adayları Tarsuslular ile buluştu. Tarsus Yarenlik Alanında bir araya gelen CHP’liler Milletvekili adaylarına destek verdiler. Önceki dönem milletvekilleri Ali Oksal ve Vahap Seçer de çalışmalara katıldı. 

CHP Mersin Milletvekili Adayı Cavidan Demirağ, vatandaşlarla bire bir sohbetlerde partisinin projelerinden bahsetti. 24 Haziran seçimlerinin önemine işaret eden Demirağ, “95 yıllık Cumhuriyetimizle yaşıt olan Cumhuriyet Halk Partisi, ilk günkü ruhla ve ilk günkü heyecanla halkımızı layık olduğu uygarlık düzeyine ulaştırmaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

EŞİT YURTTAŞLIK İLKELERİ ÜZERİNE İNŞA EDİLMİŞ, YENİ BİR ANAYASA

24 Haziran’ın bir dönüm noktası olduğuna işaret eden Demirağ, “Türkiye ya parlamenter rejime geri dönecek ya da tek adam rejimi ile yönetilen bir ülke olacak” dedi ve şöyle devam etti:

“Tek adam rejimi, Gazi Meclis’imizin egemenlik haklarını elinden almaya çalışıyor. Tek adam rejimi kuvvetler ayrılığı ilkesini hiçe sayarak demokrasimizi işlemez hale getiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi, kuvvetler ayrılığı ilkesini tavizsiz bir biçimde yaşama geçiren, evrensel insan haklarına saygılı, sosyal adalet ve eşit yurttaşlık ilkeleri üzerine inşa edilmiş, yeni bir Anayasa hazırlanmasına öncülük edecek.”

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA