FUAT DEĞER: BU ŞAHLANIŞTA BEN DE VARIM | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
FUAT DEĞER: BU ŞAHLANIŞTA BEN DE VARIM


AK Parti Mersin Milletvekili aday adaylığını açıklayan Fuat Değer, “Türkiye şahlanıyor, bu şahlanış bizim hikayemizin özetidir. Bu şahlanışta bende varım” dedi.

 

AK Parti Mersin Milletvekili aday adaylığını açıklayan Fuat Değer, “Türkiye şahlanıyor, bu şahlanış bizim hikayemizin özetidir. Bu şahlanışta bende varım” dedi.

Mersin basını ve Muhtarlarla bir kafede düzenlediği tanıtım ve istişare toplantısında kendini anlatan AK Parti Mersin Milletvekili aday adayı Fuat Değer, 1975 yılında Mezitli’de Yörük bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldiğini, Kuyuluk ve Mezitli Belediyeleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünde çalıştığını söyledi. 2014 yılında istifa ederek AK Parti Mezitli Belediye Meclis Üyesi adayı olduğunu, seçilerek bu görevi başarıyla yapmaya gayret gösterdiğini belirten Değer, “24 Haziran Genel Seçimleri için görevimden istifa ederek AK Parti Mersin Milletvekili Aday Adayı oldum. Evli, bir çocuk babasıyım ve ticaretle uğraşmaktayım” dedi.

Yaklaşık 40 gün sonra seçime gidileceğini de kaydeden Fuat Değer, “Bu seçim ülkemiz açısından çok önemli bir seçimdir. Bu seçimde istikrarı, cesareti, kalkınmayı oylayarak Türkiye’nin şahlanışına imkan vereceğiz. Türkiye şahlanıyor ve bu şahlanış aslına bakarsanız bizim hikayemizin özetidir. Bu şahlanışta bende varım” şeklinde konuştu.

16 yıldır iktidarda olan AK Parti’nin, içerden ve dışarıdan kurulan tüm kumpaslara ve tuzaklara karşı gövdesini milletle beraber taşın altına koyarak Yüce Allahın izni, milletin cesareti ve feragati ile tüm oyunları kumpasları tuzakları bozarak ülkemizi çağdaş devletler seviyesine çıkaran icraatlarını gerçekleştirdiğini de ifade eden Değer; 2002 öncesi ve sonrası Türkiye’ye baktığımızda nerden nereye geldiğimizi açık olarak görmekteyiz. Cumhurbaşkanımız, Milletin Adamı, Dünya Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan, erdem, cesaret, irade başlıkları altında toplanan ve ana teması Türkiye Şahlanıyor olan manifesto ile hepimizin bireyden, aileye, aileden topluma, toplumdan kurumlara, kurumlardan devlete varana kadar bütün zorluklara rağmen nereden nereye geldiğimizi, kimlerin kimlerle beraber olduğunu, nasıl bir inançla azimle başardığımızı hatırlatan ve nereye varacağımızı hedeflerimizi göstermektedir. Bu manifesto, aslında bizim, çocuklarımızın, gençlerimizin, ülkemizin hikayesinin özetidir. Bu hikayede umutlarımız, hayallerimiz ve yapılan icraatlar hizmetler vardır.

Ekonomi, sağlık, eğitim, adalet, güvenlik ve kalkınmada 16 yılda sürekli hedeflerini yükselten başarıya ulaşan toplumun refahını mutluluğunu artıran bir Türkiye var. Türkiye şahlanırken Mersin’imiz bunun gerisinde kalmamalıdır. Biten proje ve hizmetler var. Devam eden proje ve hizmetler var. Yapılacak olan proje ve hizmetler var. Bu nedenle bu yatırımlara projelere sahip çıkmalıyız hatta daha fazlasını istemeliyiz” dedi.

Bende bu şahlanışta Mersin’i hakkıyla temsil etmek istediğinin altını da çizen Değer, “Milleti şaha kaldıran kadrolarda görev almak ve bir nebzede olsa katkı sağlamak için Milletvekili olmak istiyorum. Yola çıktığım ilk günden bugüne kadar benden sevgisini, ilgisini, desteğini esirgemeyen başta aile bireylerim olmak üzere tüm eş dost ve akrabalarıma, partili partisiz tüm Mersin halkına, Partimizin değerli teşkilat mensuplarına, tüm dava ve yol arkadaşlarıma, medya mensubu değerli kardeşlerime teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA