AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ A. ADAYI TIRAK: ÖNCELİĞİM ENGELLİLER | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ A. ADAYI TIRAK: ÖNCELİĞİM ENGELLİLER


AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Ramazan Uğur Tırak, tüm engelli vatandaşların sorunlarını mecliste paylaşmak ve çözüm aramak için milletvekili adayı olduğunu belirterek “Önceliğim engellilerdir” dedi.

 

AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Ramazan Uğur Tırak, tüm engelli vatandaşların sorunlarını mecliste paylaşmak ve çözüm aramak için milletvekili adayı olduğunu belirterek  “Önceliğim engellilerdir” dedi.                                                           

AK Parti Mersin Milletvekili A. Adayı Ramazan Uğur Tırak, kendisi ile aynı kaderi yaşayan engellilerin sesi olmak için aday olduğunu ifade ederek “Ben bana verilecek olan tüm görevleri layıkıyla yerine getirerek, en zor zamanlarında onların her türlü ihtiyaçlarına vesile olabilmek ve Mecliste onların sesi olmak adına adayım. İsterim ki benim yaşadıklarımı yaşayan başka insanlar da azmetsinler ve isterim ki onlarda inançlarını kaybetmesinler. Bu anlamda bir insana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana” dedi.

Viranşehir Tırak Obası’nda düzenlenen basın toplantısına Mersin AK Parti Milletvekili A. Adayı Ramazan Uğur Tırak’ın ailesi ve sevenleri katılarak destek verdi. Anne ve Babasının ellerini öperek, onların hayır duasını aldıktan sonra konuşmasına başlayan Tırak; “2014 yılında talihsiz bir trafik kazası geçirdim. O dönemler benim ve ailem için çok zordu. Doktorlar ‘asla yürüyemezsin’ dediklerinde beni hayata bağlayan tek şey çocuklarım ve ailem oldu. Ailem için azmederek çalıştım ve asla umudumu kaybetmedim. Önce Rabbimin sayesinde sonra da azimle neler yapabileceğimi gördüm. Her gün düzenli yürüyüş ve egzersizlerimi yaparken aile şirketimiz olan Tırak Obası işletmemizde de çalıştım. Önceleri benim için çok zor oldu ama sonrasında kendimde birçok değişiklik fark ettim ve öyle ki doktorumuz bile ‘senin bu azmin bir mucizedir’ diyerek beni sözleriyle güçlendirdi” şeklinde konuştu.

Tırak; açıklamasını “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan, ben ve benim gibi olan insanların topluma tekrar kazandırılması için her türlü desteği sağlamış ve engelli insanların neler yapabileceğini herkese göstermiştir. Yapmış olduğu desteklerle ve uygun koşullarla engelli vatandaşlarımıza rahat yaşam koşulu sağlamış ve meslek sahibi yaparak, engelleri ortadan kaldırmıştır. Önce Allahın izniyle ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın sayesinde mecliste benim gibi olan vatandaşların sesi olmak için aday olduğumu sizin nezdinizde kamuoyu ile paylaşmaktan onur duyarım” sözleriyle tamamladı.

Özgeçmişi

Mersin’in Gülnar ilçesinde 01.08.1983 yılında 4 çocuklu Muharrem ve Ayşe Tırak çiftinin en küçük çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokulu- İbrahim Karaoğlanoğlu ilk öğretim okulunda, ortaokulu- 19 Mayıs Ortaokulunda, Lise eğitimimi de Salim Yılmaz Eğitim Lisesinde tamamladı. Vatani görevini 2004-2005 yılında acemi birliğii Kütahya, usta birliğini ise Eşkişehir’de tamamladı.
2006 yılında Güler Tırak’la dünya evine girdi. Mina Ayşe isminde 5 yaşında bir kız ve 11 yaşında Muharrem Taha isminde bir erkek çocuk sahibi. 2014 yılında geçirdiği sonucu yürüme yeteneğini yitirdi. Geçirdiği  o zor dönemde kendisini hayata bağlayan çocukları ve ailesi oldu. 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA