ÖZTURAN: MAZLUMLARIN UMUDU AK PARTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ÖZTURAN: MAZLUMLARIN UMUDU AK PARTİ


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, AK Parti’nin ortaya koyduğu siyaset, bugün dünyadaki tüm mazlumların umudu oldu." dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, AK Parti'nin ortaya koyduğu siyaset, bugün dünyadaki tüm mazlumların umudu oldu." dedi.

Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan, partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada;

"Artık bir kısım güçlerin vereceği karara rıza gösteren Türkiye yok. Dünya siyasetine yön veren, söz söyleyen bir Türkiye var. AK Parti'nin ortaya koyduğu siyaset, bugün dünyadaki tüm mazlumların umudu oldu. Egemenlik milletindir ilkesi ile milletin gönlünü kazanmış, buna karşın milletimiz, sahnelenmek istenen kirli oyunları bozarak yola devam demiştir. Lideriyle bir bütün olan partimiz, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milletiyle var olmaya ve milleti için var olmaya devam edecektir."ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin, Türk siyasi hayatına yüksek değerler kattığını vurgulayan Başkan Özturan, açıklamasına şöyle devam etti:

"15 Temmuz milletimizin milli bağımsızlığımıza yeniden sahip çıktığı gündür. Bu var olma mücadelesinde vatanından, bayrağından yana olan aziz milletime, aziz hemşerilerime en kalbi şükranlarımı sunuyorum, şehitlerimize de Allah’tan rahmet diliyor ve saygıyla anıyorum. 15 Temmuzdan bu yana demokrasi nöbetinde meydanlarda bizi yalnız bırakmayan parti ve görüş ayrımı yapmadan tüm kardeşlerime müteşekkirim.

"YILMADIK"

Bugüne kadar yolumuza nice engeller çıkaranlar oldu ama biz yılmadık, halkımız için çalıştık ve halkımızın iradesiyle iktidarlarımız süresince ülkemizi kalkındırmaya güçlendirmeye devam ettik ve yine milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Partimizin kuruluş yıldönümünü kutlar, nice hayırlı yıllara birlik ve beraberlik içinde daha da kalkınmış bir Türkiye'yi rabbimden niyaz ederim."

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA