"GENÇLİK AKRAN EĞİTİMİ YAZ KAMPI" BAŞLADI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
"GENÇLİK AKRAN EĞİTİMİ YAZ KAMPI" BAŞLADI


Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi, Akran Eğitimi Projesi çalışmalarına "Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı" ile devam ediyor

 

Cumhuriyet Halk Partisi Parti İçi Eğitim Birimi, Akran Eğitimi Projesi çalışmalarına "Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı" ile devam ediyor.

Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, “93 Yıllık Çınar Yeniden Filizleniyor” sloganıyla Mayıs ayında hayata geçirdikleri Gençlik Akran Eğitimi Projesi ile Türkiye genelinde Gençlik Kolları üyesi yaklaşık 400 gencin eğitildiğini belirterek, Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı'nın da projenin devamı olduğunu ve gençlerin sol ve sosyal demokrat değerleri daha iyi öğrenmelerinin ve özümsemelerinin amaçlandığını ifade etti.

CHP Parti Okulu ve CHP Gençlik Kolları işbirliğiyle hazırlanan Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampı 7-23 Ağustos ve 16-24 Eylül tarihleri arasında 6 etap halinde İzmir Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Merkezinde gerçekleştirilecek.

Yaz kampında CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim, CHP Tüzüğü ve Sosyal Proje uygulamaları konularının işleneceği siyasi eğitimlerin yanı sıra yoldaşlık kültürünün de gelişmesine katkı sunacak etkinliklerin yer alacağı ve “Deneyim Konuşuyor” başlıklı toplantılarda milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yönetiminde yer alan deneyimli CHP’lilerin gençlerle buluşmasının sağlanacağı belirtildi.

İlk etabı Gençlik Kolları İl Başkanlarının katılımıyla 7 Ağustos'ta başlayacak olan Gençlik Akran Eğitimi Yaz Kampının, diğer etaplarında CHP Gençlik Kolları İl-İlçe Başkanlarının yanı sıra üniversite gençliğinin de katılımına imkan sağlanacağı ve ilerleyen günlerde CHP Parti Okulu web sayfasında başvuru formu yayınlanarak kayıtların alınacağı ifade edildi. Ayrıca CHP Parti Okulu, Irak Türkmeneli Partisi'nin talebi üzerine Iraklı 10 Türkmen genci de yaz kampında ağırlama kararı aldı.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA