ERCİK’TEN MHP İL BAŞKANI KILIÇ’A YANIT | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ERCİK’TEN MHP İL BAŞKANI KILIÇ’A YANIT


AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, bayram tatili süresince Mersin-Silifke-Antalya arası trafik yoğunluğunun çileye dönüşmesi üzerine iktidarı eleştiren MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç’a yanıt verdi

 

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, bayram tatili süresince Mersin-Silifke-Antalya arası trafik yoğunluğunun çileye dönüşmesi üzerine iktidarı eleştiren MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç’a yanıt verdi.

 AK Parti Mersin il Başkanı Cesim Ercik’ açıklaması şöyle:

 MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç partimizi ve hükümetimizi hedef alan asılsız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunmuştur. Kılıç'ın  açıklamaları karalamaya dönük olup; Mersin'de oluşan birlik havasını yıkmayı ve iftara siyasetini hortlatmayı amaçlamaktadır.

 Öncelikle AK Parti hükümetleri milletinin her kuruşunun kıymetini bilen, her kuruşun hesabını da millete verebilecek bir harekettir. AK Parti'nin her icraatı ortadadır, her adımı açık ve şeffaftır. MHP İl Başkanı kirli oyunlar görmek istiyorsa, milletin parasının nasıl çar çur edildiğini görmek istiyorsa, milletin hazinesinin nasıl bir gecede boşaltıldığını görmek istiyorsa 2001 yılı öncesine baksın. Orada mensubu olduğu partinin de içinde bulunduğu hükümetin bu milleti nasıl namerde muhtaç ettiğini görecektir. Bu ülkeyi İMF kapılarında nasıl dilendirdiklerini görecektir.

 Herkesin icraatı ortada. Bu millet kimin neyi yaptığını kimin neyi yapmadığını MHP İl Başkanından çok daha iyi görüyor. Hem Türkiye genelinde hem Mersin'de 2001'den bu yana bu zihniyete milletimiz tokat üstüne tokat atıyor, iftira ve karalama siyasetine milletimiz sandıkta gereken cevabı veriyor.

 Uzun lafın kısası; mahkeme köşelerinde sürünen, kendi başarısızlıklarını birbirlerini yiyerek ödeyen bir parti bu millete hizmet edemez, aksine millete hizmet edenlerin önünde engel olur. Biz AK Parti hükümetleri olarak bu millete hangi sözü vermişsek o sözü yerine getirmek için Başbakanımızla, Bakanımızla, Bakanlarımızla ve AK Parti kadrolarıyla geceyi gündüze katarak çalışıyoruz. Birilerinin hoşuna gitmese de çalışmaya devam edeceğiz. Mersin'e yeni yollar, havalimanı ve hızlı treni kavuşturacağız, Akdeniz Sahil Yolunu tamamlayacağız. Doğayı korumak adına ince eleyip sık dokuduk, projede Mersin sınırları dahilinde 7 olarak başlayan tünel sayısını 22'ye çıkardık ve toplamda Akdeniz Sahil Yolunda 27 tünel inşa ediyoruz. MHP İl Başkanı belki hatırlamaz ama Akdeniz Sahil Yolu ve Hızlı Tren için hayal diyen siyasetçi kendi partisinin bir Bakanı idi. Şimdi bizler AK Parti kadroları olarak onların hayal dahi edemediği işleri gerçekleştiriyoruz. Rahatsızlıkları bu yüzdense verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

 İşin özeti şudur: Onlar konuşur AK Parti yapar.

 Tüm Mersinli hemşehrilerime saygılarımı sunuyorum.

 Cesim Ercik AK Parti Mersin il Başkanı

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA