ERCİK: "DEMOKRASİ ŞÖLENİ İÇERİSİNDE GEÇECEK" | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ERCİK: "DEMOKRASİ ŞÖLENİ İÇERİSİNDE GEÇECEK"


AK Parti’de pazar günü yapılacak kongre öncesi İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 22 Mayıs’ta yapılacak olan olağanüstü kongrenin demokrasi şöleni havasında geçeceğini söyledi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 22 Mayıs'ta yapılacak olan olağanüstü kongrenin demokrasi şöleni havasında geçeceğini belirterek, “Bu bir bayrak yarışıdır. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız” dedi.

AK Parti'de pazar günü yapılacak kongre öncesi İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 22 Mayıs'ta yapılacak olan olağanüstü kongrenin demokrasi şöleni havasında geçeceğini söyledi.

“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

“Partimiz, 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda 2. Olağanüstü bugün kongresini yapacaktır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin Genel Başkanlığını yürüttüğü süreç içersinde AK Parti’nin daha ileriye gitmesi, AK Parti ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve kıymetli çalışmalara imza atmıştır” ifadelerini kullanan Ercik, “Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Davutoğlu, Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir. AK Parti’nin Genel Başkanlı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. Bu önemi makamların kıymetini ve değerini AK Parti kadroları çok iyi bilir. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile birlikte kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Bu vesileyle kongremizin AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz. Seçilecek olan genel başkanımızla birlikte ‘Kutlu Yürüyüşe Devam’ edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA