CHP MEZİTLİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
CHP MEZİTLİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANDI


Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi

 

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Örgütü, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıda Mezitli İlçe Örgütünün yeni dönemdeki çalışmaları masaya yatırılırken, toplantıya partililer yoğun katılım gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli İlçe Danışma Kurulu, Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar, Hüseyin Çamak, İl Başkanı Abdullah Özyiğit, PM Üyesi Ali Öztunç, Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kadın Kolları MYK Üyesi Nevin Zaimoğlu ve çok sayıda partili katıldı. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından divan oluşturulmasıyla başlayan toplantıda açılış konuşmasını CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök yaptı.

“CHP VAR OLDUKÇA TÜRKİYE CUMHURİYETİ VAR OLACAKTIR”

Türkiye’nin oldukça zorlu bir süreçten geçtiğini söyleyen CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök, bu dönemde Cumhuriyet Halk Partililerin direnme gücünü kaybetmemesi gerektiğinin altını çizdi. Gök, “Memleketin her köşesi dahili ve harici düşmanlar tarafından zapt edilmiş olsa da takiyyecilerin istismarı kanımızı dondursa da, Hükümetin adaletsizliği görülmemiş boyutlara ulaşmış olsa da sinmeyeceğiz, yılmayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti Devleti var olacaktır” dedi. Ak Parti iktidarını terörden beslenmekle suçlayan Gök, “Ülkemizi karanlığa sürükleyen bu duyarsız hükümetin tavrını ve anlayışını kabul etmiyoruz. İl örgütümüzle birlikte çözüm süreci adı altında Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Sorumlu Bakanlar hakkında terör örgütüne yardım ve yataklıktan suç duyurusunda bulunduk. Peşini bırakmayacağız ve takipçisi olacağız” diye konuştu.

“MEZİTLİ’DE FARK YARATACAĞIZ”

Karaman’da yaşanan Ensar Vakfı Evleri’nde kalan 45 çocuğa yapıldığı iddia edilen istismarı da değerlendiren Gökhan Gök, “Karaman Devlet Hastanesi çocuklara tecavüz edildiğini belgelemişken, Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Bakanı ‘Bir kere böyle bir olaya rastlanıldı diye bir kurumu karalamak olmaz’ diyor. Kaç kere olması lazım Bakan kaç kere? Bu anlaşılır bir ifade değildir. Böyle ahlaksız bir yaklaşıma saygı duyacak Cumhuriyet Halk Partili yoktur” açıklaması yaptı. Gökhan Gök, Mezitli İlçe Örgütü’nün çalışmaları hakkında da partilileri bilgilendirerek, “Mezitli’de mahalle komitelerimiz çalışıyor. Sandık sorumlularımız eğitimlerini alıyor, kadın örgütümüz verimli çalışmalarını yapıyor. Gençlik örgütümüz var gücüyle çalışıyor. Ben ve arkadaşlarım bu yola çıkarken söz verdik. Örgütlü ve çıkarsız olacağız, Mezitli’de fark yaratacağız” diye kaydetti.

SAĞLAR: “RECEPİSTAN YÖNETİMİNDE YAŞAMAK İSTİYORSANIZ, BUYRUN…”

İlçe Başkanı Gökhan Gök’ün ardından söz alan CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak da Mezitli İlçe Örgütü’nün çalışmalarının sadece Mersin’de değil, Türkiye geneli örgütlerde örnek gösterildiğini vurguladı. CHP’li Çamak, “Kadınlar ve gençlere çok önemli görevler düşüyor. Onların bu önemli görevi yerine getirirken örgütlerin de gençlere ve kadınlara uygun çalışma ortamını sağlaması gerekmektedir. Mezitli bu bağlamda büyük aşama kaydetmiştir. Mezitli İlçe Örgütü’nün bu kapsamdaki çalışmaları da Türkiye’de örnek gösterilen örgütler arasındadır” dedi. CHP PM Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar da konuşmasında Ak Parti iktidarını eleştirdi. Sağlar, “Buradan tüm partililerimize seslenmek istiyorum. Recepistan yönetiminde yaşamak istiyorsanız buyurun. Ama Türkiye Cumhuriyeti’nin onuruna yakışır, hak ettiği özgür ve demokratik bir şekilde yönetilmesini istiyorsak da kendi içimizdeki çekişmeleri bir tarafa bırakarak, CHP’yi iktidara taşımak için çalışmalarınızı yürütün. 19 Mayıs 2019’da Büyük mücadelenin başladığı Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. Yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin en parlak döneminin ışığını yeniden yakmak için çalışın” diyerek partililerine birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

ÖZYİĞİT: “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’Nİ GERİ ALACAĞIZ”

İlçe Danışma Kurulu toplantısında söz alan CHP PM Üyesi Ali Öztunç ve Çankaya İlçe Başkanı Selçuk Dereli de konuşmalarında 2019 yerel seçimlerinde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde yeniden CHP bayrağının dalgalandırılmasının önemine dikkat çektiler. Toplantıda son konuşmayı İl Başkanı Abdullah Özyiğit yaptı. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Ak Parti ile MHP’nin ittifak yaptığını hatırlatan Abdullah Özyiğit, “AKP ile MHP, Akkuyu’da birleşti. Genelde yaptıkları işbirliğini şimdi de yerele taşıyorlar. Mersin’in başına öyle bir çorap örüyorlar ki, bunun altından hiçbirimiz kalkamayız. CHP olarak bunları vatandaşlarımıza anlatacağız. Büyükşehir’i geri alacağız. 2 senedir Mersin’in çektiği ortada. Bizim yaptığımız modern otogarı bile faaliyete sokmaktan aciz bir belediye yönetimi var. Örgütler olarak el ele vereceğiz, çok çalışacağız ve bu yönetimden kurtulacağız” dedi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA