Turgay Akyüz Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Turgay Akyüz Ak Parti Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı


İş İnsanı ve Ak Partiye uzun yıllar gönül vermiş Turgay Akyüz Mersin Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

 

İş İnsanı ve Ak Partiye uzun yıllar gönül vermiş Turgay Akyüz Mersin Milletvekili Aday Adaylığını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

İş İnsanı Turgay Akyüz düzenlediği basın toplantısında Ak Parti Mersin milletvekilliği aday adaylığını açıkladı ve bugüne değin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya, yörük ve hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticileri de katıldı.

Toplantıda önce Turgay Akyüz’ün hayat hikayesi okundu. Ardından Turgay Akyüz kürsüye çıktı.

 Akyüz, sosyal olmayı, insanların sorunlarını, dertlerini problemlerini sıkıntılarını kendi imkanları dahilinde çözmek için her zaman canla başla çalıştığını belirterek, “Turgay Akyüz sosyal sorumluluk projeleri ile adeta kendiniailesine ve Halkin sorunlar adamış ve gönüllerde yaşayan bir halk adamıdır.

2002'de sayın Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının kurmuş olduğu Adalet Ve Kalkınma Partisi’nde  arkadaşlarının teklif üzerine ve

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi ve sevdası ile Ak Parti'nin kuruluşundan günümüze günümüze kadar hep bu partisinin mutfağında çalışmayı tercih etmiştir.”dedi

Partisinin kendisine ihtiyaç duyulan başta Mersin’deki merkezi seçimlerde  bütün aile bireylerini sandık sorumluluğundan tutun seçim koordinasyon yöneticiliğine kadar bir çok alanda partisine severek ve tam bir gönül bağı ile hiç bir karşılık beklemeden emek verdiğini  ve bir çok projede yer aldığını belirten Akyüz, “Siyasetten arda kalan zamanlarda ise sivil toplum kuruluşlarına zaman ayırarak ve şuan hala Ankara Diyarbakır ili ve ilçeleri dernek  başkanı vekilliği yapmaktayım. Şimdi ise  Mersin kentinde yaşayan herkesin ve her kesimin rızasını alarak, gönlünü alarak siyaset arenasında bir milletvekili olarak halkımıza hizmet etmek istiyorum. Mersin'in kuzeyinden güneyine doğusundan batısına tutan her Ocak benim evimdir. O evlerde yaşayan herkes benim ailemdir. Ben ne kadar Diyarbakırlıysam kadar da Mersinliyim, Türkiyeliyim. Ben bir insan sevdalısıyım, bir Mersin sevdalısıyım.”dedi

TURGAY AKYÜZ ÖZGEÇMİŞİ

Turgay Akyüz 1968 yılında on bin yıllık kadim kent Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde dünyaya geldi.

İlkokulu ve ortaokulu Elazığ'ın Maden ilçesinde, Liseyi ise Mersin Gazi lisesinde ardından da açık liseden mezun olmuştur. 1988 - 1990 arası askerliğini Erzincan ve Gebze yaptıktan sonra kendisini ailesine adayan, zorluk Ve Çetin şartlar altında sorumluluk sahibi olmasından dolayı kahvehanelerde haşlama nohut satmış, ardından da marketçilik ile esnaflığa ilk adım attı. Mersin Toroslar ilçesi Osmaniye mahallesi, Yenişehir Eğriçam mahallesinde Akdeniz siteler mahallesi olmak üzere market zinciri gibi Mahalle Bakkaliyeleri kurarak ailesine geçimi için mücadele verdi. 1986 da babasının hastalanmasından dolayı çok zor ve Çetin şartlar altında ailesinin sorumluğunu alarak 1998'e kadar marketçilik yapmıstır. 2002 yılında  bu meslek gurubunu  bırakarak, uzun yıllar otopark işletmeciliği ve kantin işletmeciliği yaptı.

Turgay Akyüz şu an Ankara' da gayrimenkul danışmanlığı yanı sıra bu meslekte ki  sertifikası ile 2002 yılından bu yana mersin ve Ankara'da da gayrimenkul danışmanlığı mesleğini sürdürmektedir.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA