Mersin’de palet fabrikasında korkutan yangın | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Mersin’de palet fabrikasında korkutan yangın


Mersin’de bir palet fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu 3 saat sonra kontrol altına alındı.

 

Mersin'de bir palet fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu 3 saat sonra kontrol altına alındı.

Merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi'ndeki bir palet fabrikasında akşam saatlerinde çıkan yangına, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekipler, çevresindeki yerleşim yerlerinin yanı sıra yakındaki kömür deposuna sıçramaması için yoğun çaba sarf etti. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen palet fabrikasındaki yangın söndürme çalışmalarına Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA araçları da destek verdi. Vali Ali Hamza Pehlivan ile Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da bölgeye giderek söndürme çalışmalarını yakından takip etti.

Yangın, ekiplerin ortak çalışması sonucu yaklaşık 3 saat sonra çevreye sirayet etmeden kontrol altına alınırken, soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Büyük çapta hasarın meydana geldiği yangının çıkış nedeninin, yapılan incelemenin ardından belirleneceği ifade edildi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA