Yılmaz Güney Gençlik Merkezinin etrafı yenileniyor | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Yılmaz Güney Gençlik Merkezinin etrafı yenileniyor


Akdeniz Belediyesi tarafından yapımında sona yaklaşılan Yılmaz Güney Gençlik Merkezi etrafında bulunan tüm sokaklar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltla kaplanmaya başlandı.

 

Akdeniz Belediyesi tarafından yapımında sona yaklaşılan Yılmaz Güney Gençlik Merkezi etrafında bulunan tüm sokaklar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından asfaltla kaplanmaya başlandı.

Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, tamamlandığında içinde yarı olimpik yüzme havuzu, vatandaşların düğün, nişan ve sünnet merasimlerini yapabilecekleri salonu, gençlerin ders çalışabilecekleri ve ücretsiz internete ulaşabilecekleri mekanları, ayrıca günde 2 bin kişiye hizmet verecek aşevi gibi birçok donatıya sahip olacak ‘Yılmaz Güney Gençlik Merkezi'nin yenileme çalışmaları devam ediyor. Geçmişte atıl bırakılan, ancak yeni dönemde hayat bulan Yılmaz Güney Gençlik Merkezi, yakın bir zaman içinde hem bir spor merkezi, hem de bir eğitim tesisine dönüşecek.

Gençlik merkezinin etrafındaki tüm sokaklar yenileniyor

Yılmaz Güney Gençlik Merkezinde yenileme çalışmaları sürerken, belediyenin fen işlerine bağlı ekipler de merkezin etrafındaki tüm sokaklarda yenileme ve düzenleme çalışması başlattı. İlk olarak zarar gören sokaklarda iş makineleri ile düzenleme yapan ekipler, ardından da finişer gibi ağır iş makineleri yardımıyla asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar bittiğinde Yılmaz Güney Gençlik Merkezi etrafında bulunan sokaklar baştan sona yenilenmiş olacak.

Gençler, merkezin hizmete açılmasını sabırsızlıkla bekliyor

Yılmaz Güney Gençlik Merkezi ile birlikte civarındaki sokaklarda gerçekleşen asfalt kaplama çalışmalarını memnuniyetle takip eden vatandaşlar, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve fen işleri ekiplerine teşekkür etti. Özellikle de gençler ve çocuklar, Yılmaz Güney Gençlik Merkezi inşasının bir an önce tamamlanıp hizmete açılmasını büyük bir sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA