Büyükşehir Belediyesinden Tarsus Ticaret Merkezine yol desteği | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Büyükşehir Belediyesinden Tarsus Ticaret Merkezine yol desteği


400 karayoluna da bağlantısı olan ve ağır tonajlı araçların sıklıkla kullandığı 600 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yol sıcak asfaltla kaplandı.

 

400 karayoluna da bağlantısı olan ve ağır tonajlı araçların sıklıkla kullandığı 600 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğindeki yol sıcak asfaltla kaplandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sorumluluk alanındaki birçok noktada kaliteli yolları vatandaşların hizmetine sunmaya devam ederken, bir taraftan da iş dünyası açısından önemli olan bölgelerde yol düzenleme ve asfalt faaliyetleri yürütüyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü yol asfalt birimi ekipleri, bölge ticareti açısından önemli kuruluşlardan biri olan Ticaret Borsası yerleşkesi çevresinde asfalt çalışması yaptı. Ekipler, içerisinde buğday pazarının da yer aldığı Tarsus Ticaret Borsası yerleşkesinin bulunduğu Şahin Mahallesi 3294. Sokakta önce bozuk zemini söktü. Hem D-400 karayoluna hem de eski Ankara yolu kavşağına bağlantısı olan, ağır tonajlı araçların sıklıkla kullandığı 15 metre genişliğinde ve 600 metre uzunluğundaki yolun zeminine taş basıldı ve ardından sıkıştırma işlemi uygulandı. Çift taraflı kaldırım döşeme faaliyetinin ardından yol sıcak asfaltla kaplandı.

“Burası Tarsus'un simgesi. Buraya yakışır güzellikte oldu”

Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, Tarsus'un ticari olarak önemli noktalarından biri olan sokağın düzenleme yapılmadan önce oldukça bozuk olduğunu ifade ederek, “Burası bizim buğday pazarı, ticari olarak da Tarsus'un can damarı. Çiftçilerimizin de uğrak yeri. Aynı zamanda Tarsus'un Ticaret Borsası. Uygun değildi yollarımız, toz topraktı, kaldırımları yoktu. Bunları biz Vahap Başkanımıza ilettik. Vahap Başkanım ticarete, ticaretin can damarı kurumlara, tarımcılara çok büyük önem veriyor ve yollarının da çok düzgün olmasını istiyor. Hemen yetkili birimleri uyararak kaldırımlarımızı, yollarımızı en güzel şekilde yaptı çevre düzenlemesi ile beraber. Burası Tarsus'un simgesi. Buraya yakışır güzellikte oldu” dedi.

 

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA