Başkan Seçer iş dünyasıyla buluştu, yatırımlar masaya yatırıldı | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Başkan Seçer iş dünyasıyla buluştu, yatırımlar masaya yatırıldı


Mersin’in ekonomisine yön veren, kentin gelişip kalkınmasında önemli role sahip iş dünyasının kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde bir araya geldi.

 

Mersin'in ekonomisine yön veren, kentin gelişip kalkınmasında önemli role sahip iş dünyasının kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde bir araya geldi. Buluşmada, Mersin'deki yatırımlar masaya yatırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ekonomik ve sosyal açıdan Mersin'e önemli katkılar sağlayan oda, borsa, dernek ve birlik gibi kurum ve kuruluşların başkanlarının katılımıyla toplantı düzenlendi. Buluşmada, Mersin'de merkezi hükümet ve Büyükşehir Belediyesinin yaptığı hizmet ve yatırımlar konuşuldu.

Önemli değerlendirmeler ve fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda; Çukurova Bölgesel Havaalanı, Çeşmeli-Taşucu otoyol projesinin yanı sıra mahkemeden ÇED olumlu raporu hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıkan polipropilen tesisi, Mersin Limanının genişlemesi, Davultepe'de kurulmak istenen küçük sanayi sitesi, metro ve kentte ulaşımı rahatlatacak projeler ile bisiklet yolu gibi konular masaya yatırıldı.

Kentin önemli aktörleri ile bir araya gelmenin memnuniyetini ifade eden Başkan Seçer, Mersin'in geleceği için kent dinamikleriyle birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekti. Göreve geldiği günden bu yana yaptıkları hizmetlerle Mersin'in geleceğini şekillendirmeyi amaçladıklarını belirten Seçer, Mersin'e değer katmak için ilgilisiyle her konuda fikir alışverişinde bulunduklarını, bunun da üretilen hizmetlere yansıtıldığını vurguladı.

TMMOB'a bağlı odaların şube başkanlarının oluşturduğu İl Koordinasyon Kurulu ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Başkan Seçer, önümüzdeki süreçte de kentin diğer dinamikleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmayı sürdüreceklerini bildirdi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA