Yenişehir Belediyesi atıl durumdaki araçları hizmete kazandırıyor | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Yenişehir Belediyesi atıl durumdaki araçları hizmete kazandırıyor


Yenişehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kademe Amirliğinde her gün birçok hizmet aracının bakım, onarım ve tamirinin yapılarak tasarruf sağlandığı bildirildi.

 

Yenişehir Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kademe Amirliğinde her gün birçok hizmet aracının bakım, onarım ve tamirinin yapılarak tasarruf sağlandığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kademe Amirliğinin ustaları günde yaklaşık on aracın bakım ve onarımını yapıyor. Araç tamirinin yanı sıra önleyici periyodik kontrollerle de araçlarda yaşanılan herhangi bir sıkıntıya anında müdahale edilerek hizmetlerdeki aksaklıkların önüne geçiliyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, yaptıkları bakım ve onarımla atıl durumdaki sepetli vinci hizmete kazandıran Kademe Amirliğindeki personellerle buluştu. Özyiğit, daha önce de kullanılamaz haldeki iş makineleri, kamyon, kepçe, traktör ve binek otomobilleri gibi birçok aracı tamir eden personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Tek araçla 150 bin TL tasarruf”

Sadece bir araçla 150 bin TL'lik tasarruf sağladıklarını söyleyen Özyiğit, “Palmiye gibi yüksek ağaçların budanmasında ihtiyaç duyduğumuz kovalı aracımız, biz göreve geldiğimizden bu yana sürekli arıza yapan ve masraf ettiğimiz durumdaydı. Aracımızın tamiratı için dışarıda verilen fiyat 190 bin liraydı. Burada çalışan arkadaşların emeğiyle 40 bin liralık bir masrafla bu sorun çözüldü. Sadece bir araçta 150 bin liralık bir tasarruf sağladık. Kademede Yenişehir Belediyesinin tüm hizmet araçlarının tamiratı yapılabiliyor. Tüm kademe ekibimize çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA