TİYATROSEVERLER ŞENLİK ÇIKMAZI’NDA BULUŞTU | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TİYATROSEVERLER ŞENLİK ÇIKMAZI’NDA BULUŞTU


Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından kültürel etkinlikler kapsamında  2016-2017 sezon oyunu olarak sahnelenen “Şenlik Çıkmazı” isimli tiyatro oyunu Mersinli tiyatroseverlerle buluştu

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından kültürel etkinlikler kapsamında  2016-2017 sezon oyunu olarak sahnelenen “Şenlik Çıkmazı” isimli tiyatro oyunu Mersinli tiyatroseverlerle buluştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenen oyuna Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TRT Çukurova Müdürü Sebahattin Kahraman, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü BahaettinKabahasanoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın Fahri Sanat Danışmanı Kudret Ünal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının dokuz kişilik kadrosu ile sergilediği Erkan Gündüz tarafından yazılan Tolga Manyer tarafından yönetilen “Şenlik Çıkmazı” adlı iki perdelik tiyatro oyununda, eski bir roman mahallesi olan Şen Mahallesi’nden farklı hayal ve umutla ayrılan mahalle sakinlerinden sonra geriye kalan birkaç ailenin yaşadığı olaylar komediye dönüştürülerek izleyicilerin beğenisine sunuldu. Vatandaşlardan büyük ilgi gören “Şenlik Çıkmazı” isimli tiyatro gösterimi, Mersinliler için farklı bir kültürel etkinliğe imza atarak vatandaşlardan tam not aldı.

Tiyatro oyunu sonrası konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Güzel bir akşamdı ve güzel bir gösteriydi. Başta Kudret Ünal Hocam olmak üzere bu işte emeği geçenlere ve bugün bu sahneyi şereflendiren bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Kudret Hocamla yaklaşık yirmi yıla yakın bir süredir çalışıyoruz. Gerçek bir gönül dostu. Gerçek bir sanat adamı. Kendisini bu işe adamış kültür adamı. Onunla inşallah sağlık içerisinde daha çok yolları birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’taki birikimlerini Mersin’de devam ettirdiğini sözlerine ekleyen Kocamaz, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus’taki birikimlerini Mersin’de devam ettiriyor. Bugüne kadar olduğumuz gibi her zaman kültürün yanında olacağız. Ben gelecek günlerin bugünlerden çok daha güzel olacağını düşünüyorum. Bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yaptığı konuşmanın ardından oyunculara ve oyunun sahnelenmesinde emeği geçen isimlere çiçek verirken, protokol üyeleri ve oyuncularla bir araya gelerek fotoğraf çektirdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA