Çocuklar, online yabancı dil eğitiminde eğlenerek öğreniyor | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Çocuklar, online yabancı dil eğitiminde eğlenerek öğreniyor


12 yaş arasındaki çocuklara, video konferansla alanında uzman psikolog ve eğitmenler tarafından Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça dersleri veriliyor

 

12 yaş arasındaki çocuklara, video konferansla alanında uzman psikolog ve eğitmenler tarafından Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça dersleri veriliyor.

Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çocukların evde kaliteli vakit geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen online eğitimler, "Farklı Dillerde Konuşarak Öğreniyorum" etkinliği ile devam ediyor. Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezinin yürüttüğü uzaktan eğitim platformunda 6-12 yaş arasındaki çocuklar, video konferans aracılığıyla derslere katılarak Türkçe, İngilizce, Almanca ve Arapça dillerini alanında uzman psikolog ve eğitmenler eşliğinde öğreniyor.

Kontrollü sosyal hayat kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk yabancı dil eğitimi ise İngilizce oldu. Verilen eğitimde çocuklar, yaşıtlarıyla birlikte İngilizceyi konuşarak öğrenme ve geliştirme fırsatı buluyor.

Haftanın 4 günü online yabancı dil eğitimi verilecek

Çocukların, özgüvenlerini arttırmak, beyin gelişimlerini ve yeteneklerini desteklemek, yabancı dile olan ilgilerini uyandırmak amacıyla online olarak yapılan etkinliğe çocuklar, bir ay boyunca her pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri saat 14.00'te zoom uygulaması üzerinden katılabilecek.

Online dil eğitimlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, çocuklarının yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağlayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a teşekkür ederek, uzmanlar eşliğinde verilen bu eğitimler sayesinde çocuklarının yetenek ve eğilimlerini değerlendirme fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

"Her çocuk bizim için özel"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise her çocuğun özel olduğuna ve yeteneklerinin keşfedilmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Eğitim, her zaman önceliğimiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerine göre ilgilerinin keşfedilmesini de önemsiyoruz. Toroslar Belediyesi olarak bu noktada çocuklarımızın her zaman yanındayız. Özellikle geçirdiğimiz bu zor dönemde onların psikolojik olarak etkilenmemeleri adına da destek oluyoruz. Toroslar Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimizde uzman psikologlarımız eşliğinde online olarak başlattığımız Farklı Dillerde Konuşarak Öğreniyorum etkinliği ile de çocuklarımızın yabancı dili severek öğrenmelerini amaçladık. Çocuklarımızın bu konuda daha fazla pratik kazanmalarını istiyoruz. Bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA