MİLLİ BASKETBOLCU ÖMER ONAN TOROS’TA | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
MİLLİ BASKETBOLCU ÖMER ONAN TOROS’TA


Toros Üniversitesi ile Rotary ve Rotaract Kulüpleri işbirliği ile düzenlenen Toplum Liderleri Geliyor Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitim Programı kapsamında 12 Dev Adamlarımızın kaptanlarından eski Milli Basketbolcu Ömer Onan Toros Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi

 

Toros Üniversitesi ile Rotary ve Rotaract Kulüpleri işbirliği ile düzenlenen Toplum Liderleri Geliyor Ufuk Geliştirme ve Liderlik Eğitim Programı kapsamında 12 Dev Adamlarımızın kaptanlarından eski Milli Basketbolcu Ömer Onan Toros Üniversitesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi.

Toros üniversitesi 45 Evler Kampüsü Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın, İİSBF Dekanı Süleyman Türkel, Rotary ve Rotaract temsilcileri, Toros Üniversitesi akademisyenleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

“Zaman Yönetimi” konulu ve soru cevap şeklinde geçen konferansta konuşan Milli Basketbolcu Ömer Onan, Mersin’de büyüdüğünü ayrıca eski bir Toros’lu olduğunu belirterek, “Bu şehir bana çok şey verdi. Pozcu’da büyüdüm, mahalle kültürünü aldım” dedi.

Basketbol konusunda soruları cevaplayan Onan, spor ve bilimin birbirine entegre olduğunu, günümüz şartlarında sporcu gelişiminin daha bilinçli olduğunu belirtti. Yıllarca birden çok takımda kaptanlık yaptığının altını çizen Dev adam Ömer Onan, “Takım kaptanı en iyi oyuncudan olmuyor, takım kaptanı genelde herkesin dinleyeceği, bir kriz olduğunda çözebilen veya ortadaki problemleri çözebilecek kişidir kaptan. Ben her dönemimde kaptanlık yaptım, Ümit Milli takımda kaptandım, Efes Pilsen’de 23 yaşında belki de Efes tarihinin en genç kaptanı oldum, Fenerbahçe’de son 4 yılda kaptanlık yaptım. Yaptığınız işi en iyi şekilde yapmanız gerekiyor ama başka değerlerinizin de olması gerekiyor” şeklinde konuştu.

Tantuni lezzetinden de bahseden Onan, Milli takımda Ankara’da kamp yaptıkları Otel’e Tantuni getirttiklerini ve bir diğer kampa da İstanbul’da Tantuni ziyafeti yaptıklarını belirtti. Bir Tantuni firmasına da ortak olduğunu belirten Kaptan Onan, En büyük hayalinin ise Avrupa’da Tantuni lezzetini tanıtmak olduğunu söyledi ve “Hayal kurmak çok önemli, hayaliniz yoksa kazanamazsınız” dedi.

Konferansın sonunda Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Özveren, Milli Basketbolcu Ömer Onan’a plaket sundu ve hatıra fotoğrafı çekildi.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA