BAŞKAN ÖZYİĞİT’TEN ‘EVDE KAL’ ÇAĞRISI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
BAŞKAN ÖZYİĞİT’TEN ‘EVDE KAL’ ÇAĞRISI


Tüm dünyada etkisini gösteren ve ülkemizde de hızla yayılan yeni tip koronavirüsüne karşı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşlara ‘Evde kal’ çağrısında bulundu.

 

Tüm dünyada etkisini gösteren ve ülkemizde de hızla yayılan yeni tip koronavirüsüne karşı Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, vatandaşlara ‘Evde kal’ çağrısında bulundu.

Covid-19 salgınının yayılmasını önlemek için yayınladığı video ile evde kalma çağrısı yapan Başkan Abdullah Özyiğit, konuşmasında kritik bir süreçten geçtiğimizi ve bu süreç içerisinde vatandaşların evde kalmalarının önemine vurgu yaptı. Başkan Özyiğit, ayrıca Yenişehir Belediyesi olarak Yenişehir Kaymakamlığı ile birlikte evde kalan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli altyapıyı kurduklarını da belirtti.

“GÖREV BİZE DÜŞÜYOR, EVDE KALMAMIZ LAZIM”

Kurallara uyulması halinde salgının üstesinden gelineceğine inandığını kaydeden Başkan Özyiğit, “Sevgili Yenişehirliler, önemli bir süreci yaşıyoruz. Bütün dünya koronavirüsü ile mücadele ediyor. Bu süreçte talimatlara ve kurallara uymak her zamankinden çok daha önemli çünkü insan yaşamını derinden etkiliyor. Bildiğiniz gibi bu virüs dünyada büyük kayıplara neden oldu. Ülkemiz de şuan çok kritik bir aşamada. Özellikle bu hafta evlerimizde kalmamız çok önemli salgını yavaşlatmamız lazım. O yüzden görev bizlere düşüyor. Lütfen evimizde kalalım. Dışarıya çıkmamız gerekiyorsa bir metre mesafe kuralına mutlaka uyalım. Onun dışında yaşlılarımızın ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın dışarıya çıkmaması hem onların hem de diğer insanların yaşamları için çok önemli. Ayrıca hijyene her zamankinden çok daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Temas ettiğimiz her yere dikkat etmemiz lazım ve ellerimizi sık sık, en az yirmi saniye sabunla yıkamamız gerekiyor. Bu koşullara dikkat etmemiz takdirde inanıyorum ki bu hastalığı en az kayıpla atlatacağız ve normal yaşamımıza devam edeceğiz.”dedi.

“EVDE KALAN VATANDAŞLARI YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Sokağa çıkmalarına kısıtlama veya yasaklama getirilen yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları yalnız bırakmayacaklarını söyleyen Başkan Abdullah Özyiğit, vatandaşların taleplerini karşılamak için gerekli altyapıyı kurduklarını ifade etti. Başkan Özyiğit, “Evde kaldığımız süre içerisinde ihtiyaçlarımız olacaktır. Bu ihtiyaçların karşılanması için Yenişehir Belediyesi olarak Yenişehir Kaymakamlığı ile birlikte gerekli alt yapıyı kurduk. 444 33 54 nolu numaradan Yeni Şehir Masasına veya 155,  156 ve 112 numaralı çağrı hatlarını arayarak da taleplerinizi bildirebilirsiniz. Talep ettiğiniz takdirde gerekli tüketim ve sağlık malzemeleri sizlere ulaştırılacaktır. Güzel günler gelecek ama bu bizim dikkatli olmamıza Yenişehir halkının, Mersin’in ve tüm Türkiye’nin dikkatli davranmasına ve eşgüdüm içerisinde ve kurallara uymasına bağlı. Hepinizi seviyor, saygılar sunuyorum.” şeklinde konuştu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA