TEKİN: ÜZERİMİZDE BİR ŞANSSIZLIK VAR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TEKİN: ÜZERİMİZDE BİR ŞANSSIZLIK VAR


Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin, her geçen hafta daha iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen sonuca gidemediklerini belirterek, "İyi oynuyoruz, mücadele ediyoruz ama bir türlü kazanamıyoruz. Bu baskıyı atmak zorundayız" dedi

 

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin, her geçen hafta daha iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen sonuca gidemediklerini belirterek, "İyi oynuyoruz, mücadele ediyoruz ama bir türlü kazanamıyoruz. Bu baskıyı atmak zorundayız" dedi.

Tekin, 2-0 mağlup oldukları Ümraniyespor maçıyla ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine yaptığı açıklamada, gün gün daha iyiye gittiklerini, oyuncularının her geçen hafta daha iyi bir mücadele ortaya koyduğunu, ancak bir türlü bitirici vuruşu yapamadıklarını söyledi. Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in iyi bir çalışma programı uyguladığını, ancak kondisyon eksikliğinin bugünden yarına hallolabilecek bir mesele olmadığını kaydeden Tekin, "Ümraniyespor maçında da kazanmayı arzulayan, iyi oynayan taraf bizdik. Özellikle ilk yarıda iyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Ancak ikinci yarıda, önceki maçlarda olduğu gibi bir düşüş yaşadık ve kalemizde golü gördük. Zaten TFF 1. Lig takımlarının büyük bölümünde bu sorun var. Gölü yedikten sonra dağılıyoruz. Kazanamıyor olmaktan dolayı üzerimizde bir baskı var. Oyuncularımız sahada bunun stresini yaşıyor. Üzerimizdeki bu baskıyı atmak zorundayız. Tabi biraz da şanssızlığımızı kırmamız gerekiyor" diye konuştu.
Kötü gidişe bir ’dur’ demek zorunda olduklarını, bunun için de gerekli tedbirleri aldıklarını ifade eden Tekin, "Kondisyon eksikliğimizi zamanla gidereceğiz. Tabi bir de uyum süreci var. Bunu da halletmek üzereyiz. Önümüzde bir Eskişehirspor maçı var. Bu maç artık çok daha önemli hale geldi. Bu karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak toparlanma sürecine gireceğimizi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ali Tekin, transfer tahtasının açılmasıyla ilgili olarak ise süratle bir çalışma yürüttüklerini, 16.5 milyon lira borcun yapılandırılması için muhataplarla görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Tekin, 20 günlük bir sürelerinin kaldığını, transfer tahtasının açılması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Tekin ayrıca, Ümraniyespor maçında taraftarların ’Yönetim istifa’ şeklindeki tezahüratlarıyla ilgili olarak ise, "Beklentileri karşılanmadığı için bunu yapıyorlar. Bizim önceliğimiz Mersin İdmanyurdu’nu kurtarmaktır" şeklinde konuştu.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA