HALK KÜLTÜRÜNÜ YAŞIYORLAR, YAŞATIYORLAR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
HALK KÜLTÜRÜNÜ YAŞIYORLAR, YAŞATIYORLAR


Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Halk Oyunları eğitmeni Abdullah Taylan tarafından açılan Halk Oyunları kursuna yoğun ilgi var

 

Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Halk Oyunları eğitmeni Abdullah Taylan tarafından açılan Halk Oyunları kursuna yoğun ilgi var.

Halk kültürünü tanıtmak, yaygınlaştırmak ve yaşatmak amacıyla, ücretsiz olarak açılan kursa, halkın yoğun ilgisi oldu.

Her yaştan ve her meslekten, halk oyunları sevdalısı insanların başvurduğu kurs çalışmaları Servet Tazegül Spor salonu’nda başladı.

AYHAN; HALK KÜLTÜRÜMÜZÜ LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ!

Çalışmaları yerinde denetleyen ve katılımcılara destek veren Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ayhan, her dalda çeşitli kurslarla halka hizmet sunduklarını belirterek, katılımcılarla sohbet ederek, onlarla gurur duyduğunu, birlikte halk kültürümüzü layık olduğu yere taşımaya çaba göstereceklerini söyledi.

Halkın açılan kurslara gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduğunu, özellikle halk kültürünü yaşatmak, yaygınlaştırmak ve sevdirmek amacıyla açılan halk oyunları kursuna, her yaştan ve her meslekten insanların, büyük bir coşkuyla geldiklerini, ilk çalışmalardan itibaren insanların kendilerinde var olan yetenekleri keşfettiklerini söyleyen Halk Oyunları uzmanı Abdullah Taylan, bu çalışmalarda; insanların moral motivasyon açısından da çok yararlandıklarını, halk kültürünü yaşamanın ve yaşatmanın, dayanışmayı, paylaşmayı ve üretmeyi de öğrendiklerini belirtti.

Taylan; “bu çalışmaların sonunda, ortaya çıkaracağımız ürünlerimizi Halk Eğitimi Merkezi’nin düzenleyeceği güzel bir etkinlikle halkımızla paylaşacağız, yaşamında monotonluğa düşenleri, halk kültürüne önem veren ve öğrenmek isteyenleri, kurslarımıza bekliyoruz.” Dedi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA