Yılın En’leri’nde Başkan Yılmaz’a plaket | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Yılın En’leri’nde Başkan Yılmaz’a plaket


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Yılın En’leri Ödül Töreninde, amatör spora ve sporcuya sunduğu katkılardan dolayı plaketle onurlandırıldı.

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Yılın En'leri Ödül Töreninde, amatör spora ve sporcuya sunduğu katkılardan dolayı plaketle onurlandırıldı.

Başkan Yılmaz, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (ASKF) düzenlediği ‘Yılın En'leri' ödül törenine katıldı. Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen, Mersin il protokolü ve sporcuların da hazır bulunduğu törende, Başkan Yılmaz'a, spora ve sporcuya sunduğu katkılardan dolayı Mersin Valisi Ali İhsan Su tarafından plaket takdim edildi. Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde organize edilen Yılın En'leri programında, milli sporcular da Başkan Yılmaz'ın elinden plaket aldı.

Başkan Yılmaz, “Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spor önemli bir yatırım. Biz de bu düşünceyle bugün olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiğince spora ve sporculara destekte bulunmaya devam edeceğiz. Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun düzenlediği 'Yılın En'leri' ödül töreninde, spora ve sporcuya sunduğumuz katkılardan dolayı takdim edilen plaket için teşekkür ederiz. Ayrıca derece elde etmiş milli sporcularımıza da plaket vermekten onur duyduk. Aldıkları başarılarla göğsümüzü kabartan kentimiz sporcularını ve antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Törende, Toroslar Belediyesi'nin, elde ettiği başarılarla kenti gururlandıran Bocce Spor Kulübünün takım oyuncusu Furkan Kadir Kuş ve Gençler Volo basamak Türkiye 1'inciliği derecesiyle yılın sporcusu, Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) İl Temsilcisi ve Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü olan Niyazi Kutlay da ödüle layık görüldü.

 

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA