IVECO KILIÇLAR, MOBİLYA FUARINDA DAILY GRUBUNU TANITTI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
IVECO KILIÇLAR, MOBİLYA FUARINDA DAILY GRUBUNU TANITTI


10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 100’ün üzerinde firmanın katılımıyla Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilere açtı

 

10. Adana Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 100'ün üzerinde firmanın katılımıyla Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Fuar’da IVECO Kılıçlar Otomotiv’de yer aldı. Fuar alanında Daily grubunu tanıtan IVECO Kılıçlar Otomotiv, yoğun ilgiyle karşılaştı. 

IVECO KILIÇLAR Adana Satış Müdürü Kenan Zeytinoğlu ve IVECO Kılıçlar Otomotiv İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü Gamze Kılıç Yener, Mobilya fuarı hakkında konuştu. 

KENAN ZEYTİNOĞLU; “IVECO KILIÇLAR OLARAK İLGİDEN MEMNUNUZ”

Fuarların önemine dikkat çeken IVECO KILIÇLAR Adana Satış Müdürü Kenan Zeytinoğlu, “Adana’da 10. kez düzenlenen TÜYAP’ın organize ettiği mobilya fuarında Kılıçlar İVECO olarak katılım sağlıyoruz. Bu fuarın bizimle ne ilgisi var diye düşünecek olursak, bizim araçlarımızın en büyük müşterileri mobilya satıcıları. Bunların içinde birçok marka olmuş isimlerde mevcut. Bizim burada bulunmamız ve tek olmamız ayrı bir avantaj. Mevcut yeni kasa kamyon ve kamyonetleri tanıtıyoruz. Bizim amacımız mevcut müşteri potansiyelini korumak ve bunun üzerine fazlasını eklemek. IVECO Kılıçlar olarak ilgiden memnunuz’’ diyerek sözlerini tamamladı.

GAMZE KILIÇ YENER: “BİZ FUARDA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ”

IVECO Kılıçlar Otomotiv İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Müdürü Gamze Kılıç Yener, hafta sonuna kadar devam edecek mobilya fuarı için şunları söyledi: ‘’Fuar’ın IVECO Kılıçlara katkısı çok iyi diyebilirim. Bizim keyif aldığımız ve en çok hizmet ettiğimiz sektör mobilya sektörü. Diğer rakip firmalarla karşılaştırdığımız zaman kendi markamızı, IVECO araç yelpazesi ile kamyon, kamyonette, metreküp, hacim ve tonaj gibi mevzuatlarda mobilya sektöründe bulunmaz bir ürün gurubu. Müşterilerimizden ürünle alakalı aldığımız neticeler de çok olumlu ve keyif verici. Çünkü araçlarımızdan memnunlar. Biz fuarda olmaktan çok mutluyuz. Fuarda tek olmamızın avantajı var fakat rakip firmalarda olsaydı, yine de bir adım önde olurduk diye düşünüyorum, çünkü aradaki farkları müşterilerimiz çok daha rahat görebilirlerdi. Genel olarak baktığımızda IVECO markası mobilyacılar için en iyisi ve fuarın bize katkıları çok önemli.”

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA