Seçer’den ‘Teftiş istemedi’ eleştirilerine yanıt | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
Seçer’den ‘Teftiş istemedi’ eleştirilerine yanıt


Görevi devraldıktan sonra belediyenin borçlarıyla ilgili müfettiş istemediği için eleştirilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bir durun! Bakıyoruz neler olmuş, neler bitmiş? İki kişi beni tahrik etti diye bağırıp çağıramam ben. Burası ‘Ali kıran baş kesen’ düzeni değil. Hukuk

 

Görevi devraldıktan sonra belediyenin borçlarıyla ilgili müfettiş istemediği için eleştirilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Bir durun! Bakıyoruz neler olmuş, neler bitmiş? İki kişi beni tahrik etti diye bağırıp çağıramam ben. Burası ‘Ali kıran baş kesen' düzeni değil. Hukuk var, devlet var, yargı var. Yanıltmışlarsa gideriz yargıya” dedi.

Göreve başlar başlamaz gelir ve gider durumu ile ilgili hesapları inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, devraldığı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut ekonomik yapısı ile ilgili bilgileri, düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna açıklamıştı. Büyükşehir Belediyesi'nin mevcutta 2 milyar 40 milyon 108 bin lira borcu olduğunu aktaran Başkan Seçer, teftiş istememesine yönelik eleştirilere yaptığı yazılı açıklamayla yanıt verdi.

“Yanlış varsa hukuki süreci hemen başlatırım”

Belediye hesapları ile ilgili incelemelerin devam ettiğini ve ortada bir yanlış varsa ve bu yanlış kim tarafından yapıldıysa bedelinin de mutlaka ödetileceğini ifade eden Seçer, teftiş sürecine ilişkin olarak da “Beni eleştiriyorlar ‘Geldi, teftiş istemedi' diyorlar. Biz ne dedik? ‘Devr-i sabık oluşturmayacağız' dedik. Biz kimseyle rövanş içine girmeyeceğiz. Bir durun! Bakıyoruz neler olmuş, neler bitmiş? İki kişi beni tahrik etti diye bağırıp çağıramam ben. Burada bu var, şurada şu var diyemem. Allah akıl vermiş fikir vermiş, kadro vermiş. Kardeşim burada hata var, bir bakın bakalım ben mi yanılıyorum yoksa önceki yönetimi mi yanıltmışlar? Yanıltmışlarsa hemen hukuki süreci başlatıyorum. Burası ‘Ali kıran baş kesen' düzeni değil. Hukuk var, devlet var, yargı var. Gideriz yargıya bürokratsa sıkıntı yapan ya da yüklenici firmaysa onun hakkında gereğini yaparız ve bedeli ödenir” ifadelerini kullandı.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA