VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’TAN ENGELLİ SPORCULARA TAM DESTEK | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
VALİ ÖZDEMİR ÇAKACAK’TAN ENGELLİ SPORCULARA TAM DESTEK


Vali Özdemir Çakacak, Mersin Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Başkanı Aynur Olgaç, Takım Antrenörü Özen Kababıyık ile kulübün sporcularını kabul etti

 

Vali Özdemir Çakacak, Mersin Engelliler Sanat ve Spor Kulübü Başkanı Aynur Olgaç, Takım Antrenörü Özen Kababıyık ile kulübün sporcularını kabul etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, Ampute Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden ve 3 sezondur play-off oynama başarısı gösteren kulübün yönetimini ve sporcularını tebrik ederek, yeni sezonda başarılar diledi.

 Vali Çakacak kabulde yaptığı konuşmada, “Engelli kardeşlerimiz, azim ve kararlılıkla bıkmadan usanmadan antrenmanlarına devam ederek sporda nelerin yapılabileceğini en güzel şekilde bizlere gösteriyorlar. Bizler, Devlet olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.

 Konuşmasının devamında her insanın bir engelli adayı olduğuna dikkat çeken Vali Çakacak, engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması ve hiç kimseye muhtaç olmadan hayatlarını devam ettirmeleri amacıyla özellikle son yıllarda önemli düzenlemeler yapıldığının altını çizerek;

 “Engelli kardeşlerimiz kimseden bir şey istemiyor, her zaman söyledikleri bir söz var; ‘bize acımayın fırsat verin, imkan tanıyın ve neler yapabileceğimizi gösterelim’ diyorlar. Bizler de bu fırsatı vermek durumundayız” ifadelerini kullandı.

 Kulüp Başkanı Aynur Olgaç da desteklerinden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür ederek, “Sayın Valimiz sağ olsun hemen hemen her etkinliğimize icabet ediyor ve desteklerini her zaman bizlere hissettiriyorlar” dedi.

 Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, engelli sporcularla yakından ilgilenen Vali Çakacak, Kulüp Başkanı Olgaç’tan takımın yeni sezondaki durumu hakkında bilgi aldı.

 Vali Çakacak’ın yakın ilgisinden ve desteklerinden bir hayli memnun kalan engelli sporcular da bu sezon bir üst lige yükseleceklerine dair Vali Çakacak’a söz verdi. Ziyaret, fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA