İŞ DÜNYASI BU ZİRVEDE BULUŞUYOR | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
İŞ DÜNYASI BU ZİRVEDE BULUŞUYOR


Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) koordinasyonunda işgücü piyasasına yön veren kurum ve kuruluşların işbirliği ile 14 Kasım 2018 Tarihinde Mersin Divan Otel’de gerçekleştirilecek olan 8. İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi; iş dünyasından 500’den fazla profesyoneli bir araya getiriyor.

 

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) koordinasyonunda işgücü piyasasına yön veren kurum ve kuruluşların işbirliği ile 14 Kasım 2018 Tarihinde Mersin Divan Otel’de gerçekleştirilecek olan 8. İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesi; iş dünyasından 500’den fazla profesyoneli bir araya getiriyor.

PROFESYONEL YÖNETİCİLER ve MARKALAR BİR ARAYA GELECEK

Mersin Divan Otel’de gerçekleştirilen zirvenin basın lansmanında; Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada, derneğin insan kaynakları yönetimi, kurumsallaşma, markalaşma, dijitalleşme, konularında farkındalık uyandırmak amacıyla kurulduğunu, “kurumsallaşma ve markalaşmanın” ilk adımının ise doğru insan kaynakları planlaması ve yönetimi olduğunu vurguladı.
2013 yılında Mersin’e kazandırdıkları bu zirvelerle, doğru insan kaynakları planlaması ve yönetimi konusunda gündem yaratacak konuşmacılar, profesyonel yöneticiler ve markaları bir araya getirdiklerini belirten Özada; İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirveleri konusunda Türkiye’nin en büyük markalarından biri olmak için ve uluslararası bir organizasyonu Mersin’e kazandırmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

HEDEF TÜRKİYE’NİN MARKASI OLMAK

Zirvenin planlama aşamasında kamu kuruluşları, özel sektör işyerleri, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve odalarla sürekli işbirliği halinde olduklarını bu nedenle organizasyonun Mersin’in ortak paydası olduğunu vurguladı. 
Teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlemesi bugün ekonomik, sosyal, siyasi birçok değişimin yanı sıra bizlerin gündelik hayatını da etkilediğine şahit oluyoruz. Bu değişim; üretim ve yönetim modellerinde, dünün yönetim anlayışı bugünü yönetilemeyeceği gibi, bugünün yönetim anlayışı da yarın yönetilemeyeceği mottasını daha da keskinleştirmiştir. İşte bizler de dünya da gelişen yönetim modellerini, liderlik vasıflarını, insan kaynakları uygulamalarını kısaca rutin çalışma hayatımızda başımızı kaldırıp çağdaş dünya da neler oluyor, ülkemizde neler oluyor, bölgemizde neler oluyor 
sorusunu sormak ve bu sorulara cevap bulmak için zirveye büyük önem verdiklerini belirtti. Program da Türkiye’nin çok önemli isimlerini Mersin’de ağırlayacaklarını, insan yönetimi ve liderlik konularının özellikle vurgulanacağı bir program hazırladıklarını ekledi.

ÖZEL SEKTÖR FİRMALARININ İLGİSİNDEN MEMNUNUZ.

İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesine kamuoyunun ilgisinden son derece memnun olduklarını dile getiren Özada; “Başvuruların açıldığı daha 3. Gün kontejanların %80’nının tamamlandığını ve iş dünyasının ilgisinden memnuniyetini dile getirdi. Mersin, Bursa, İzmir, Adana, Hatay, İskenderun, Konya illerinin yoğun ilgi gösterdiği zirveye toplam 800’e yakın profesyonel yönetici başvuru yaparken zirvenin kontenjanı ise 500 kişi olarak planlandı.

MERSİN TÜRKİYE’YE ROL MODEL OLDU

2010 Yılında Girişimci İnsan Kaynakları Derneği ve Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde başlattıkları İnsan Kaynaklarında Birlik Projesinin, 2014 yılında Türkiye geneli için rol model olduğunu hatırlatan Özada; Mersin ilinde başlayan projenin 2018 yılının son döneminde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü koordinesinde Türkiye çapında büyük bir İK Platformuna dönüştürmek üzere çalışma başlatılmasının Mersin adına gurur verici bir başarı olduğunu dile getirdi. 

PERYÖN EGE ŞUBESİNE TEŞEKKÜR

Organizasyonun gerçekleşmesinde işbirliği protokolü imzaladığımız kuruluşların, dernek üyelerinin katkısının çok büyük olduğunu belirten Özada; kardeş dernekleri Türkiye İnsan Yönetimi Derneğine (PERYÖN) Ege Şubesine desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak başarılı bir organizasyon diledi.

 



Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   





  FLAŞ HABER





 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA