ASKON VE GİDERİK ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
ASKON VE GİDERİK ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI


ASKON Mersin Şubesi, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) ile bölgede, mesleki eğitim, istihdam, insan kaynaklarının geliştirilmesine yönelik süreçler, dijitalleşme, insan yönetimi zirveleri konularında işbirliği protokolü imzaladı.

 

ASKON Mersin Şubesi, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) ile bölgede,  mesleki eğitim, istihdam, insan kaynaklarının geliştirilmesine yönelik süreçler, dijitalleşme, insan yönetimi zirveleri konularında işbirliği protokolü imzaladı.

ASKON Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan ve GİDERİK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada’nın yanı sıra dernek yönetim kurulu üyeleri, kurumsal firma yöneticileri de imza töreninde yer aldı.

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada; 2010 yılından beri süregelen işbirliğinin bugün kurumsal hale gelmesinden dolayı mutlu olduklarını dile getirirken özellikle insan yönetimi ve liderlik zirvesi alanında gerçekleştirilen işbirliği süreci bu organizasyonun bölgeselleşmesi şimdi de ulusallaşması açısından önemli olduğunu ekledi. Mersin'i insan kaynakları, kurumsallaşma ve markalaşma süreçlerinde bir Türkiye markası haline getirmek için büyük özveriyle çalıştıklarını belirten Özada, Arslan ailesine katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği ( ASKON) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Arslan; Girişimci İnsan Kaynakları Derneği’nin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri yakından takip ettiklerini Mersin'e değer katan birçok projeyi başarıyla gerçekleştirdiklerini dile getirenken işbirliği protokolü ile insan kaynakları, markalaşma, kurumsallaşma, dijitalleşme gibi birçok konuda ortak hareket etme fırsatının yanında 14 Kasımda Mersin ilinde gerçekleştirilecek olan 8. İnsan Yönetimi ve Liderlik Zirvesinin Mersin'e yakışır bir şekilde gerçekleştirilmesi için katkı sunacaklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyarette işbirliği protokolünün imzalanması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA