TURAB, MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ADEM GÜNGÖR’Ü KONUK ETTİ | İmge Gazetesi

 
             HABER ARŞİVİ    |    GÜNCEL    |    ÖZEL HABER    |    SİYASET    |    KÜLTÜR SANAT    |    EKONOMİ    |    YAŞAM    |    SPOR
TURAB, MERSİN VERGİ DAİRESİ BAŞKANI ADEM GÜNGÖR’Ü KONUK ETTİ


Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay ve TURAB üyeleri, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör’ü konuk etti.

 

Türk Arap Ülkeleri İş İnsanları Derneği (TURAB) Genel Başkanı Canan Sunay ve TURAB üyeleri, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör’ü konuk etti.

Hacıbaba Concept’de düzenlenen TURAB istişare toplantısında, 10 Şubat 2018 tarihinde yapılan genel kuruldan bu yana yürütülen çalışmalar aktarıldı.

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında TURAB genel kurulu sonrasında Mersin’de yoğun bir gündem olduğunu belirterek ‘’TURAB üyelerimiz de MTSO seçim çalışmaları nedeni ile yoğun günler yaşadılar. TURAB üyesi arkadaşlarımızın MTSO yönetim kadrolarında yer alması TURAB ve MTSO çalışmalarını da güçlendirecektir kanaatindeyim. Görev alan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum.’’dedi.

Sunay, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken şunları kaydetti: ‘’ Cumhurbaşkanlığımız himayesinde Antalya’da düzenlenen sağlık turizmi, eğitim ve spor konulu Hestorex fuarına katıldık. Fuarda TURAB’ı temsil ederek Arap coğrafyasında ki sağlık sistemini ve ülkemiz açısından sağlık turizmi potansiyelini anlattık. Süleyman Türker hocamızın da konuk konuşmacı olarak katıldığı ‘Kahve Bahane Sohbet Şahane’ programlarımıza devam ediyoruz. TURAB’ın Konya şubesinin kurulma çalışmaları devam ediyor yakın zamanda Bursa şubemizle beraber Konya şubemizin de kuruluş işlemleri tamamlanmış olacak. İstanbul şubemiz şu anda hazırlanıyor. Yaklaşık 20 aday üyemiz şu anda işlemlerinin tamamlamak üzereler. Antalya şubesi içinde ön hazırlıklar yapılıyor. Yakın zamanda Mardin temsilciliğimiz protokol altına alınacak. Ramazan ayı öncesi yoğun bir etkinlik takvimimiz var. Tunus’ta, 26 nisan tarihinde Arap ve Afrika forumu düzenlenecek ve TURAB da çözüm ortakları arasında yer alıyor, konuşmacı olarak ta davetliyiz. Azerbeycan’da,  1-3 mayıs tarihinde düzenlenecek olan Azerbeycan–Arap forumuna katılacağız, orada da körfez ülkelerine yoğun ilgi var. Önemli bir iş ve finans forumu olacak. TURAB temsilen bizlerde orada olacağız.’’

TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör’e davetlerini kabul edip kendilerine eşlik etmesinden dolayı teşekkür ederek, sözü bıraktı.

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, bu tip buluşmaların daha samimi ortamlarla karşılıklı birbirlerini anlamalarına fırsat verdiğini belirterek toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Güngör, konuşmasında vergi mevzuatları ve yeni düzenlemeler hakkında bilgiler verdikten sonra TURAB üyelerinin sorularını cevapladı.
Program, TURAB Genel Başkanı Canan Sunay’ın, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör’e toplantıya katılımından dolayı teşekkür etmesi ve çiçek sunumu ile sona erdi.

 

 

Etiketler :
Paylaş :

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER

  HABER ARA
 
 
  
  YAZARLAR
   




  FLAŞ HABER



 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE GÜNCEL HABERLER SİYASET HABERLERİ SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 

İmge Gazetesi Mersin | Resmi Web Sitesi | Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
imgegazetesi.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA